Joshi házassága 26 év után ment tönkre, de családjával ünnepelt

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
házasság válság Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két évtized után jutott válságba Joshi Bharat házassága, de a tévés nem szívesen beszél a problémájáról. Ez a neveltetéséből adódik, de azt azért elárulta, hogy nem töltötték külön az ünnepeket, és reméli, soha nem is fogják.

Nagyon szeretné Joshi Bharat megoldani a házassági problémáit, hiszen 26 éve él együtt feleségével, Csillával. A tévés nem beszélt sokszor a felmerült válságról, neveltetéséből adódóan nehezen teregeti ki a bajokat. "Én olyan családból származom, ahol a családi, belső folyamatok mindig bent maradtak. (...) Ezt az elvet vallom én is, amíg csak élek" - mondta Joshi Bharat, aki azt azért elárulta, hogy együtt ünnepelt a család.

Otthon ünnepelt Joshi Bharat a válság ellenére Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Hiába pletykálják, hogy a tévés elköltözött otthonról, ez nem igaz, és nem is szeretne. "A problémák ellenére az ünnepeket a szeretteimmel töltöttem,

hiszen otthon élek, nem költöztem el gödöllői házunkból"

- árulta el a hot! Magazinnak Joshi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.