Így halt meg Klapka György: Özvegye tisztázta a körülményeket

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
halál Klapka György özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 88 éves korában elhunyt Klapka György. Az Aranyember özvegye, Kiss Mária most tisztázta férje halálának körülményeit.

"Több helyen olvastam, hogy Gyuri összeesett és elájult, de ez nem igaz. Egyszerűen itthon elaludt, és már nem kelt fel. Én találtam rá szerda délután, és én voltam az, aki összeestem a fájdalomtól. Megértésüket kérem, többet egyelőre nem tudok mondani, éppen a búcsúztatását szervezzük" - mondta a 24.hu-nak Mária, Klapka György ötödik felesége, akivel 2014-ben mondták ki a boldogító igent. Az özvegy hozzátette, hogy Klapka temetésének időpontját még nem tűzték ki, de erről hamarosan tájékoztatni fogják a nyilvánosságot.

Klapka György Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

Klapka György korábban azt nyilatkozta, végrendeletében nejére hagyja a diósát és a házukat, és természetesen gyermekei sorsát is elrendezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.