Egy éve veszett össze a két mulatóssztár, ugyanis Kis Grófo nem jelent meg egy londoni koncerten. Jolly megfogadta, sosem énekel többet társával, de az újév őket is összehozta. Persze kellett ehhez a béküléshez is közreműködő: Lagzi Lajcsi győzte meg őket, hogy ássák el a csatabárdot.

Nagyon összeveszett tavaly januárban a két mulatóskirály, mivel Kis Grófo cserbenhagyta kollégáit. Nem jelent meg egy londoni koncerten, ezért Jolly úgy döntött, nem énekel többet társával. A harag egy évig tartott, Lajcsinak azonban sikerült kibékítenie őket. Ő ugyanis – a többi mulatószenésszel együtt – nagy közös koncertre hívta őket. Sikerült meggyőznie Jollyt és Kis Grófót arról, hogy ássák el a csatabárdot, és kezdjék az új évet tiszta lappal és egy hatalmas bulival. 

Kis Grófo és Jolly kibékültek hála Lagzi LajcsinakForrás: Pozsonyi Roland

Annyi idő után először hallhatók eredeti formájukban a közös slágereik, ugyan a No roxa áj című daluk nem egészen az övék. Ennek ellenére persze mindenki örül a békülésnek. "Büszke vagyok rá, hogy sikerült összehoznunk egy ilyen bulit. Ennek örömére kértem fel az előadókat, köztük Grófót és Jollyt is, hogy sérelmeiket hátrahagyva örömzenével indítsuk az évet"mondta a Blikknek Lajcsi. Kis Grófo is hasonlóan vélekedik. "Örülök, hogy a londoni félreértés után ismét jóban vagyunk, és reméljük, a közönség is élvezni fogja a slágereinket" – mondta az énekes.