Újra ott lesz a Schumacher név az autóversenyzésben

Forrás: AFP/Orlando Kissner -
Forma-1 Michael Schumacher Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiszen az autóversenyzés szinte nem is ugyanaz a Schumacher név nélkül. Most úgy tűnik, hogy hamarosan ismét a versenyzők között tudhatjuk a rangos nevet. 

Bernie Ecclestone a kisebbik Schumacher háta mögé állt. A Forma-1 legprofibb vezetője úgy gondolja, hogy a régebbi, illetve jelenlegi világbajnokok, Jenson Button, Nico Rosberg után érdemes elgondolkodni a kis Mick Schumacheren, hiszen benne van a jövő.

Mik Schumacher jó esélyekkel léphet apja nyomdokaiba Forrás: AFP/Orlando Kissner

"Jót tenne a Forma-1-nek, ha a Schumacher név újra felmerülne. Ha csak megközelítőleg olyan jó, mint az apja, akkor már megérte, nem?" – nyilatkozta a 86 éves üzletember a SportBildnek.

A 17 éves Mik jó úton halad, ha a hétszeres világbajnok F1-es pilóta apja nyomdokaiba szeretne lépni. Tavalyi jó Forma-4-es szériája után áprilistól már a Forma-3-ban mutathatja meg tudását.

Ecclestone durva beszólással illette Button és Rosberg visszavonulását:

"Boldog vagyok, hogy saját döntésükből tudtak visszavonulni. A régi időkben más okokból veszítettünk el pilótákat. Mert balesetekben meghaltak."

Így halt meg Klapka György: Özvegye tisztázta a körülményekethttp://www.life.hu/news/20170105-klapka-gyorgy-ozvegye-tisztazta-a-halalanak-a-korulmenyeit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 88 éves korában elhunyt Klapka György. Az Aranyember özvegye, Kiss Mária most tisztázta férje halálának körülményeit.News--Kötözős szexbe halt bele a fiatal nő, testét járó kocsiból dobták kihttp://www.life.hu/news/20170105-brutalis-gyilkossag-kikotozos-szex.htmlKikötözős szex közben vesztette életét egy fiatal nő, akinek holttestétől úgy akart megszabadulni a támadója, hogy az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból. News--Udvari vécében adott életet gyermekének egy fiatal magyar lányhttp://www.life.hu/news/20170105-kekcsen-kinti-veceben-szulte-meg-a-fiatal-lany-gyermeket.htmlMentőhelikoptert kellett hívni egy fiatal magyar lányhoz, aki terhességének 7. hónapjában a kinti vécén szülte meg gyermekét. A koraszülött babát újra kellett éleszteni. NewsAFPKisiklott egy vonat: Több, mint 100 sérülthttp://www.life.hu/news/20170105-rengetegen-serultek-a-brooklyni-vonatbalesetben.htmlKisiklott egy személyvonat Brooklynban, Long Islanden, az atlantic vasútállomáson. A sérülték száma meghaladja a 100 főt. NewsThinkstockGyerekeket vert el a makói gyermekotthon felügyelőjehttp://www.life.hu/news/20170105-ket-fiut-vert-el-a-makoi-gyermekotthon-felugyeloje.htmlZajlik az eljárás a felügyelő ellen, aki két gyermeket vert el a makói gyermekotthonban. NewsOrigoKét kislány halálát okozta négy magyar férfi Angliábanhttp://www.life.hu/news/20170105-halalos-baleset-angliaban-kes-kislany-eletet-vesztette.htmlSzörnyű tragédia történt az angliai Oldhamben, még szilveszterkor: négy magyar férfi halálra gázolt két kislányt, amikor azok éppen átkeltek az úton. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.