Hirtelen hunyt el a milliárdos üzletember, Klapka György. Rengetegen gyászolják az Aranyembert, aki még nem készült a halálra, előre tervezett. Ennek ellenére folyamatosan frissítette végrendeletét, így az is megvan, hányfelé oszlik majd Klapka vagyona.

Szerda reggel még a Mokkában vendégeskedett Klapka György, az életéről mesélt, délután azonban váratlanul elhunyt. Sem a család, sem a barátai nem számítottak arra, hogy az üzletember ilyen gyorsan távozik az élők sorából, ő maga sem. Ennek ellenére a végrendeletét folyamatosan karbantartotta. Szükség is volt rá, hiszen hatalmas vagyont halmozott fel: 2 milliárdnyit kell elosztani.

Ötfelé oszlik majd Klapka György 2 milliárdos vagyonaFotó: Nagy Attila - Origo

A Bors úgy tudja, az utolsó módosítás szerint felesége és négy gyermeke között oszlik majd el a vagyon. "Azt akarom, ha meghalok, rend legyen a rokonok között. Minden apró részletre mindig figyelek, még arról is gondoskodtam, hogy halálom után biztosan megkapják a jogosultak a nekik járó igazságos hányadot. Kijelöltem rá egy embert, aki felügyeli majd, hogy az örökség elosztása és felhasználása körül minden rendben menjen. Úgy intéztem, hogy a vagyonom jó és egyben hozzáértő kezekbe kerüljön. Ezért száll például a dióültetvényem a feleségemre" – mondta korábban az üzletember.

Klapka Györgyhöz szólt Mary Zsuzsi búcsúlevele
Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgyhöz, ám ez idáig erről senki sem tudott. Halálának 5. évfordulója előtt pár nappal került elő az iromány, amelyből Klapka idézett. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!