Életveszélyesen megsérült egy ember egy székesfehérvári tűzben

sérülés tűz katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyesen megsérült egy ember péntek éjjel egy székesfehérvári tűzesetben - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat reggel az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta: pénteken késő este keletkezett tűz Székesfehérváron, a Budai úton, egy üresen álló épület egyik helyiségében. A tűzoltók kiérkezésekor körülbelül ötven négyzetméteren égett a tetőszerkezet, a tetőtérben pedig négy embert - vélhetően hajléktalant - találtak. Hárman egy negyedik társukat próbálták kimenteni, végül mindegyikük csak a tűzoltók segítségével tudta elhagyni az égő épületet. A helyszíni információk szerint a tűzben egy ember életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, egyet pedig könnyű sérülésekkel láttak el a mentők - tette hozzá a szóvivő.

Lövöldözés volt egy reptéren Miamiban - három halott, kilenc sebesülthttp://www.life.hu/news/20170106-lovoldozes-volt-egy-repteren-miamiban-harom-halott-kilenc-sebesult.htmlA Fort Lauderdale-Hollywood Airport kettes termináljának poggyászkiadójánál történt a lövöldözés, a támadót elfogták.News--Forrnak az indulatok A Dal háza táján! Megszólalt az MTVA is az ügybenhttp://www.life.hu/news/20170106-mtva-megszolalt-indulatok-a-dalban.htmlKizárták Szabyestet A Dal című versenyből, mire az énekes a Life.hu kamerái előtt indulatosan bírálta a produkció készítőit. A csatorna most hivatalosan is állást foglalt. NewsOrigo82. életévében meghalt Fátyol Tibor zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20170106-meghalt-fatyol-tibor-magyar-zeneszerzo.htmlGyőrben hunyt el Fátyol Tibor magyar zeneszerző. News--Vérengzés Törökországban: tűzharc és lázadások http://www.life.hu/news/20170106-szornyu-terror-torokorszagban-tuzharc-alakult-ki-a-tuntetokkel.htmlAz eddigi hírek szerint egy rendőr és egy bírósági alkalmazott halt meg csütörtökön, amikor egy gépkocsiba rejtett pokolgép robbant Izmirben. A lövöldözésről videó is készült. NewsThinkstockBrutálisan hideg lesz: a viharos szél miatt -25 fokot érzünkhttp://www.life.hu/news/20170106-hideg-es-viharos-szel-lesz-minusz-25-fokot-erzunk.htmlKegyetlenül hideg lesz, és az elkövetkezendő napokban sem számíthatunk nagy enyhülésre. A viharos szél miatt ráadásul -25 foknak is érezhetjük az egyébként sem meleg levegőt. NewsThinkstockLazán ellopott egy ritka BMW-t a budapesti szalonbólhttp://www.life.hu/news/20170106-bmw-t-lopott-a-ferfi-egy-budapesti-szalonbol.htmlFacebookon tették közzé azt a videót, amin látható, milyen könnyedén sikerült ellopnia egy ritka BMW Bike-ot egy ismeretlen férfinak. Csak besétált a budapesti szalonba, és elkerekezett a milliós bringával. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.