Meglepődtünk, amikor kiderült, hogy Kondákor Zsófi és Kembe Sorel szakítottak. 

Már nem érdekli a színészmesterség Kembe Sorelt. Azt mondja, kiábrándítja a színpadi világ kiszámíthatatlansága, visszaadta vígszínházas szerepeit is. Ráadásul ő nem egész életében erre a pályára készült, az élet hozta így. Állítja, így könnyebb hátat fordítani ennek az életformának. 

"A Jóban Rosszbant is azért hagytam ott, mert családfőként nem lehet építeni a tudatlanságra: merthogy a bevételem attól függött, hogy a karakterem mennyit szerepel. Sosem tudhattam előre, hogy mennyit fogok forgatni. Folyamatos készenlétben kellett lenni, nehéz volt más munkákkal összeegyeztetni. Nem bántam meg azóta sem, hogy felmondtam" – nyilatkozta a Borsnak

Kembe Sorel-Arthur a színészettel és párjával is szakítottFotó: Bielik István - Origo

A lap a Zsófival való szakításról is kérdezte Sorelt: "Megbeszéltük a volt párommal, hogy nem beszélünk a körülményekről. A tőlem telhetőt szeretném megadni a kislányunknak, jó apja akarok lenni. Olyan, aki az élete része. Nem fogok beállni a hétvégi apukák táborába. Éppen ezért fontos nekem, hogy jó viszony maradjon köztünk az édesanyjával, hogy Katja ne jöjjön ki vesztesként a helyzetből, mert mindkettőnknek ő a legfontosabb" – jelentette ki.