Bécsi kórházban tett látogatást George Michael egy hónappal a halála előtt

titok Bécs George Michael kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztár magángéppel repült Bécsbe 2016 novemberében, hogy találkozzon két elismert orvossal abban a kórházban (AKH – Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien), ahol 6 évvel ezelőtt megmentették az életét. Michael édesapja és kedvese, Fadi Fawaz is vele utazott. Utóbbi akkor azt nyilatkozta, hogy üzleti céllal utaztak az osztrák fővárosba.

Dr. Zielinski és Dr. Staudinger volt a két orvos, akikkel George Michael találkozott a halála előtt. Ők ketten kezelték akkor is, amikor 2011-ben súlyos állapotban, tüdőgyulladással kórházba került Bécsben. Zielinski a popsztár halálakor a Twitteren fejezte ki szomorúságát és mély együttérzését a családdal, barátokkal. Dr. Christoph Zielinski egyébként a bécsi kórház onkológiai osztályának vezetője. Dr. Thomas Staudinger pedig az intenzív osztály főorvosa – írja a Daily Mail.

George Michael titkos látogatást tett Bécsben halála előtt egy hónappal Forrás: AFP/Evert Elzinga

A rendőrség próbálja kideríteni az összes részletet George Michael halálával kapcsolatban. A barátját, Fadi Fawazt is kihallgatták már, aki egy autóban, az énekes háza előtt töltötte azt az éjszakát, amikor az meghalt. Egyesek szerint a popsztár drogtúladagolásban hunyt el, ezt azonban még nem erősítették meg a hivatalos szervek.

Az is megdőlni látszik, hogy a Wham! sztárja magányosan töltötte utolsó napjait. Fotók bizonyítják, hogy december 23-án kimondottan nagy volt a sürgés-forgás az énekes háza körül, vendégek jöttek-mentek. Úgy látszott, hogy nagy összejövetel készül. Egy nő virágokat szállított, ünnepi világítást szereltek fel, és három szatyor élelmiszert is kiszállítottak George Michael házához.

Későn adta le a dolgozatát: a tanár ököllel ütni kezdte http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.htmlElképesztő videó került fel az internetre, amelyen egy tanár megállás nélkül ütlegeli az egyik diákját. News--Volt, ahol -67 fokot mértekhttp://www.life.hu/news/20170109-minuszok-repkednek-a-kelemen-havasokban-67-fokot-mertek.htmlA meterorológiai szolgálat szerint a Kelemen-havasokban mért érték rekordnak számít.NewsOrigoMeghalt Nagyi, a 105 éves kardszárnyú delfin http://www.life.hu/news/20170109-meghalt-a-105-eves-kardszarnyu-delfin.htmlSajnos úgy tűnik, hogy életét vesztette minden idők legidőseb kardszárnyú delfine, a 105 éves Nagyi. NewsOrigoBrutális: műanyag palackot dugtak a végbelébe, és hagyták elvérezni (18+)http://www.life.hu/news/20170109-brutalis-gyilkossag-indiaban-muanyag-palackot-dugtak-a-vegbelebe.htmlMinden képzeletet felülmúló kegyetlenséggel végeztek egy 80 éves nővel Indiában. Ismeretlenek berontottak a házába, műanyag palackot helyeztek a végbelébe, és hagyták elvérezni. News--Michael Schumacher elképesztő elismerésben részesülthttp://www.life.hu/news/20170109-elismerest-szavaztak-meg-michael-schumachernek.htmlHiába fekszik tehetetlenül már 3 éve a híres Forma-1-es pilóta, az emberek nem feledkeztek meg róla. Több mint 177 ezer szavazat alapján részesült most komoly elismerésben Michael Schumacher. NewsAFPGyárfás Tamás utoljára még nyilatkozott Hosszú Katinkáról: nem tudtak szót értenihttp://www.life.hu/news/20170109-a-lekoszono-gyarfas-tamas-nyilatkozott-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka több csapattársával együtt szólította fel lemondásra Gyárfás Tamást, amit végül meg is tett az úszószövetség elnöke. Vasárnap választották meg utódját, Gyárfás pedig még utoljára nyilatkozott a sportág legjobbjáról, vagyis Hosszú Katinkáról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.