Dombóvári Vanda felmondott

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
műsorvezető Dombóvári Vanda felmondás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves műsorvezető végleg otthagyta a kereskedelmi csatornát. Mint kiderült, már új munkát is kapott. 

"Huszonöt év után visszaköltöztem a szülővárosomba, Gyulára, miután megtisztelő felkérést kaptam a Gyulai Várfürdőtől. Kommunikációs igazgatónak kértek fel, én pedig boldogan mondtam igent. Egyszerűen hazahúzott a szívem" – mondta a Borsnak Vanda, akit Geszler Dorottya vált majd az Egészségkalauz című műsorban.

Dombóvári Vanda így több időt tölthet a családjával Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Elmondása szerint Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója támogatta a döntését. Dombóvári kisfia, a négyéves Gergő is örül, mert így több időt tölthet nagymamájával, aki szintén Gyulán lakik.

Tűzijáték miatt hívták ki a rendőröket Bochkor Gáborra http://www.life.hu/sztarok/20170109-szomszedai-kihivtak-a-rendoroket-bochkor-gaborra.htmlHiába gyönyörű a tűzijáték, sokan nem szeretik a nagy hangja miatt, és azért, mert balesetveszélyes. Bochkor Gábor szilveszterkor igazi fényjátékot csinált, de az egyik szomszédja nem örült a privát tűzijátéknak: rendőröket hívott a rádiósra. TV + SztárokOrigoNicole Kidman rácáfolt válásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-nicole-kidman-racafolt-valasara-ferjevel-jelent-meg-a-golden-globe-on.htmlNicole Kidman házasságával kapcsolatban hallhattunk néhány pletykát, miszerint megromlott a kapcsolata férjével és a válást fontolgatják. Az idei Golden Globe vörösszőnyegén rácáfoltak a pletykákra. TV + Sztárok--Elő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Intim fotót posztolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20170107-intim-fotot-posztolt-szabo-zsofi-parjaval-kis-zsolttal.htmlSzabó Zsófi, ha csak teheti, megmutatja rajongóinak, hogy mennyire boldog és szerelmes. Így tett most is. TV + SztárokOrigoEgy darabig nem lép fel együtt Tóth Vera és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20170107-egy-darabig-nem-lep-fel-egyutt-toth-vera-es-toth-gabi-a-sister-act.htmlTóth Vera a Facebook-oldalán mondta el rajongóiknak, hogy egy ideig nem lépnek fel együtt húgával, Gabival. TV + Sztárok--Pokorny Lia megházasodna: „Jó lenne, ha lenne egy társam”http://www.life.hu/sztarok/20170106-pokorny-lia-regota-van-egyedul-de-mar-szeretne-egy-tarsat.htmlEgyedülálló anyaként neveli gyermekét Pokorny Lia, és már nagyon hozzászokott ehhez az életmódhoz. A fia számára az első, de bevallotta, örülne már, ha lenne egy társa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.