Hódosi Anita modell Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijelenthetjük, hogy Hódosi Anita személyében megvan a magyar Emily Ratajkowski.

Emily már a teste összes zegét-zugát megmutatta, szinte nem maradt rajta olyan felület, amit ne tett volna még közszemlére. Csodás alakjánál csak a popsijára büszkébb, így amikor megláttuk a világhírű magyar modell, Hódosi Anita hasonló képeit, rögtön ő jutott eszünkbe:

Anita:

Emily:

In the 'bu with my boo

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Anita:

Off to Australia #naked #Australia #vacay #noclothes #nounderwear #beach

Anita Hodosi (@anitahodosi) által közzétett fénykép,

Emily:

✌ ️

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Anita:

"Kardashianing" #curves #bikini #miami #kardashian

Anita Hodosi (@anitahodosi) által közzétett fénykép,

Emily:

Having a terrible time

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Anita:

One more From @jonathansegade #baw #anitahodosi #natural #nude #model #work #skin #nomakeupqq

Anita Hodosi (@anitahodosi) által közzétett fénykép,

Emily:

#tbt ✨

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Emily Ratajkowski kivillantott mindent a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20170109-emily-ratajkowski-mindenet-kipakolta-a-voros-szonyegre.htmlSzokták mondani, hogy a kevesebb néha több. Talán Emily Ratajkowski nem ismeri ezt a mondást, ezért történhetett meg, hogy estélyi ruhája technikailag semmit nem takart a színésznő testéből. Trend--Emily Ratajkowski csupán egy szemüvegben pózolhttp://www.life.hu/trend/20161229-emily-ratajkowski-ismet-meztelen.htmlEmily Ratajkowsni attól híres, hogy előszeretettel dobja le a textilt és mutatja meg a világnak formás idomait. Így év végén ismét borzolja a kedélyeket... TrendOrigoEmily Ratajkowski teljesen csupasz: ruha nélkül ünnepelt a modellhttp://www.life.hu/trend/20161227-emily-ratajkowski-pucer-fotoval-unnepelte-a-karacsonyt.htmlMinden férfi reméli, hogy Emily Ratajkowski a jövőben is megtartja azt a jó szokását, hogy szinte semmilyen ruhát nem ölt magára. A modell karácsonykor is egy pucér fotóval ajándékozta meg a rajongóit. TrendOrigoEmily Ratajkowski tökéletes és vadító hátsóját mutogatjahttp://www.life.hu/trend/20161213-emily-ratajkowski-megmutatta-hatsojat.htmlEmily Ratajkowski igazából másról sem híres csak arról, hogy időről-időre levetkőzik, és a férfirajongók legnagyobb örömére különböző pózokban mutatja meg idomait. Ezúttal sem kell csalódnunk benne. Nedves, homokkal borított tökéletes fenekét csodálhatjuk. TrendOrigoCsipkés dekoltázst villantott Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20161208-emily-ratajkowski-szexi-kepet-tett-kozze-instagramon.htmlFelrobbant az Instagram Emily legújabb szexi fotójától.TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski kiakadt - Visszaéltek a fotóival, nem is akárhogyhttp://www.life.hu/trend/20161203-jonathan-leder-fotomuvesz-emily-ratajkowski-fotoalbumot-ad-ki-engedely-nelkul.htmlJonathan Leder fotóművész jegyzi az Emily Ratajkowski: Collector's Edition című fotóalbumot, ami hamarosan megjelenik. A modell azt állítja: engedély nélkül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.