Kiderült, hogy sok híresség kapott már ajánlatot azonos nemű személytől, de ezt nem tartják sértőnek, sőt! Kelemen Anna még azt is bevallotta, hogy rá is hatással vannak a nők, ám ettől még nem tartja magát leszbikusnak.

Pikáns kérdést feszegetett Várkonyi Andrea a Micsoda nők! című műsorban. Arról faggatta vendégeit, hogy kaptak-e már ajánlatot a saját nemüktől. Érdekes, hogy mindenki igennel felelt, de nem sokan akarták bővebben is kifejteni a körülményeket. Pásztor Anna bevallotta, hogy őt nagyon szeretik a leszbikus lányok, szerinte az az erő lehet szimpatikus számukra, amivel a színpadon létezik. Kelemen Anna sem szégyenlősködött, ő bevallotta, rá egy nő is tud hatni.

Kelemen Anna is kapott már ajánlatot nőtőlForrás: Facebook/Kelemen Anna

"Rám egy nő is tud úgy hatni, hogy kedvem lenne megérinteni, vagy jó a közelében lenni. Nem tartom magam ettől leszbikusnak, mert én úgy gondolom, hogy elsősorban emberek vagyunk, nem pedig nők vagy férfiak" - vallotta be Annácska, aki nemrég kapcsolatáról és pótgyerekeiről mesélt. Abban pedig mindannyian egyetértettek, hogy nem sértő, ha egy azonos nemű személy kifejezi a vonzalmát, sőt, igazából ez hízelgő.