Kim Kardashian: "Hátba fognak lőni"

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/ -
ijesztő kim kardashian rablás sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardasian először beszélt a tévében arról, hogyan is élte meg a vele történt borzalmakat. A celeblány egy idő után zokogva borult a testvére nyakába. 

"Hátba fognak lőni. Nincs menekvés. Kikészülök, ha belegondolok" - mesélte a sztár könnyek közt a Keeping up with the Kardashians című reality előzetesben két testvérének, Khloénak és Kourtney-nak. A jelek szerint a milliárdos celebet tényleg padlóra küldte az eset, melyről a mai napig nehezen beszél. Mint mondta, a történtek óta alig alszik.

A 36 éves sztárt még múlt év októberében rabolta ki párizsi tartózkodása során öt fegyveres, akik több mint tízmillió dollár értékben zsákmányoltak tőle iPhone-t és ékszereket. A sokk miatt egy ideig leálltak a műsoruk forgatásával is, és az incidens azóta is kísérti a reality királynőt. A történtek olyan mély nyomot hagytak benne, hogy állítólag a fejébe vette, nem szelfizik soha többé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.