Vérben forog a fiatal lány szeme, miután majdnem agyontaposták

Forrás: Dreamstime -
fesztivál tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Falls Music and Arts Festival egyik koncertje után hatalmas pánikhelyzet alakult ki, amikor a nagy tömeg egy kis átjárón próbált eljutni az egyik előadás helyszínéről a másikra. Egymáson tapostak az emberek, az egyik sérült arról számolt be, végig úgy érezte, hogy haldoklik. Azóta sem épült fel.

Vérben forog a fiatal lány szeme, miután majdnem agyontaposták egy fesztiválon. A csak Maddy néven emlegetett lány a Falls Music and Arts Festivalon vett részt, ami meglehetősen nagy tragédiába torkollott. A tömeg a DMA zenekar koncertje után próbált átjutni egy szűk átjárón a London Grammer előadására, ám valaki megcsúszott, utána pedig még sokan.

Szörnyű sérüléseket szenvedett a lány a fesztiválon - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az emberek egymást taposták, vérben és vizeletben fetrengtek, ahogy Maddy is. A 22 éves nő arról számolt be, hogy halálfélelmet érzett. Egy kupac alján feküdt, megpróbált kiabálni, de a tüdejéből kiszorult a levegő. Azt hitte, meg fog halni. "Mozgolódtam, amíg tudtam, de egy idő után már nem voltam képes megmozdítani a testrészeimet. Nem tudom hányan voltak rajtam, de én voltam legalul. Ordítottam, amíg tudtam, de aztán az összes levegő kiszorult a tüdőmből.

Arra gondoltam, hogy ez az, ez a halál. Haldoklom. Aztán elájultam"

- számolt be az esetről a fiatal lány, akinek az arccsontja súlyosan zúzodótt, a szeme pedig tiszta vér. Még dolgozni sem tud, ugyanis mankóval jár. A gyógyulása akár három hónapig is eltarthat - írja a Daily Mail.

Csepelen órákig lógott egy véres holttest a negyedik emeletrőlhttp://www.life.hu/news/20170110-ongyilkossag-csepelen-orakig-logott-a-holttest-a-negyedikrol.htmlÓrákig lógott Csepelen az egyik negyedik emeleti lakásból egy véres holttest. A járókelők mind láthatták a borzalmas öngyilkosság részleteit.News--Bécsi kórházban tett látogatást George Michael egy hónappal a halála előtthttp://www.life.hu/news/20170109-becsi-korhazban-tett-titkos-latogatast-george-michael-egy-honappal-a-halala-elott.htmlA popsztár magángéppel repült Bécsbe 2016 novemberében, hogy találkozzon két elismert orvossal abban a kórházban (AKH – Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien), ahol 6 évvel ezelőtt megmentették az életét. Michael édesapja és kedvese, Fadi Fawaz is vele utazott. Utóbbi akkor azt nyilatkozta, hogy üzleti céllal utaztak az osztrák fővárosba. News--Későn adta le a dolgozatát: a tanár ököllel ütni kezdte http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.htmlElképesztő videó került fel az internetre, amelyen egy tanár megállás nélkül ütlegeli az egyik diákját. News--Volt, ahol -67 fokot mértekhttp://www.life.hu/news/20170109-minuszok-repkednek-a-kelemen-havasokban-67-fokot-mertek.htmlA meterorológiai szolgálat szerint a Kelemen-havasokban mért érték rekordnak számít.NewsOrigoMeghalt Nagyi, a 105 éves kardszárnyú delfin http://www.life.hu/news/20170109-meghalt-a-105-eves-kardszarnyu-delfin.htmlSajnos úgy tűnik, hogy életét vesztette minden idők legidőseb kardszárnyú delfine, a 105 éves Nagyi. NewsOrigoBrutális: műanyag palackot dugtak a végbelébe, és hagyták elvérezni (18+)http://www.life.hu/news/20170109-brutalis-gyilkossag-indiaban-muanyag-palackot-dugtak-a-vegbelebe.htmlMinden képzeletet felülmúló kegyetlenséggel végeztek egy 80 éves nővel Indiában. Ismeretlenek berontottak a házába, műanyag palackot helyeztek a végbelébe, és hagyták elvérezni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.