Tücsi és Sofron István hónapokig titkolták kapcsolatukat

Forrás: Instagram/Tücsi -
Tücsi Sofron István szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi rengeteg férfit elszomorított, amikor karácsonykor közös fotót posztolt párjával, a jégkorongos Sofron Istvánnal. A szerelmesek hónapokig titkolták kapcsolatukat, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy az egymással töltött idő minden pillanatát kiélvezzék.

Mindenki meglepődött, amikor Tücsi újabb szexi dekoltázs helyett egy pasit villantott karácsonykor. A műsorvezető sok férfi szívét törte össze ezzel, de természetesen rengeteg rajongója örült annak, hogy végre megtalálta a szerelmet.

A szerelmesek hónapok óta együtt vannak, de titokban tartották kapcsolatukat.

A pár nem ül a négy fal között: rengeteg programot szerveznek, amitől még élvezetesebb az együtt töltött idő.

Tücsi szerelmével kalandozik Forrás: Instagram/Tücsi

Mindkettőjük életében fontos szerepet tölt be a sport, így közös időtöltésük is ilyen programokból áll. Legutóbb például a hokis korcsolyázni vitte szerelmét a Balatonra. "Barátokkal mentünk le korizni a tó jegére, s életemben először fogtam a kezemben hokiütőt. Mókás kis program volt" - mesélte Tücsi a Blikknek.

Hozzátette, néhány nappal korábban egy ennél is férfiasabb sportba kóstoltak bele. "Érdekelt minket, milyen érzés lőni. Alapvetően inkább egy férfinak testhezálló feladat, de mi mindketten remekül éreztük magunkat. Kipróbáltunk vagy tízféle puskát, agyaggalambra is céloztunk.

A nagy zajban a nap végére egyébként kisebb halláskárosodást szenvedtem"

- mondta a műsorvezető. Párja hasonlóan élvezte a programot. "Először vettem a kezembe éles lőfegyvert. Jó buli volt. A sikerélmény sem maradt el, hiszen többször szétrobbantak az eltalált korongok" - mondta István.

Hajdú Péter még a válóper előtt eladta milliárdos cégéthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-hajdu-peter-eladta-milliardos-ceget.htmlNem lesz egyszerű Hajdú Péter és Sarka Kata vagyonának elosztása. Sok helyen fonódik össze az egykori pár élete a cégekben is, ezért biztosan nem lesz gyors a válóperük. TV + SztárokOrigoElfogták Kim Kardashian kirablóit: 16 embert tartóztattak lehttp://www.life.hu/sztarok/20170109-16-embert-tartoztattak-le-kim-kardashian-kirablasa-miatt.htmlFrancia rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg több lap is, hogy 16 embert tartóztattak le Kim Kardashian kirablása miatt. Több mint 3 hónappal a bűntény után sikerült az elkövetők nyomára bukkanni: az egyik rabló DNS mintáját megtalálták a helyszínen. TV + Sztárok--Megtámadták Eva Longoriát, de ő csak nevetett ezenhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-ho-csataba-keveredett-eva-longoria.htmlEva Longoria egy váratlan támadás áldozatává vált, de a színésznő vidáman, nevetve kezelte a helyzetet. TV + Sztárok--Megvan a magyar Emily Ratajkowski: micsoda popsi!http://www.life.hu/sztarok/20170109-hodosi-anita-szemelyben-megvan-a-magyar-emily-ratajkowski.htmlKijelenthetjük, hogy Hódosi Anita személyében megvan a magyar Emily Ratajkowski. TV + SztárokOrigoEgyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik” így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak az elemekkel. TV + SztárokOrigoNyertes Zsuzsát vádolják Klapka György haláláért?http://www.life.hu/sztarok/20170109-klapka-gyorgy-halalaert-sokan-nyertes-zsuzsat-okoljak.htmlÁllítólag a színésznő teljesen véletlenül megütötte Klapka kezét egy mikrofonnal, ami végzetes szövődményeket okozhatott. A színésznő lelkileg összetört, vívódik. TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.