Kerekesszékes örömlány hirdet a neten: Ő az egyetlen a piacon

Forrás: Thinkstock -
kerekesszék prostitució örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgássérült, kerekesszékes nő árulja bájait az interneten. Elméletileg ő az egyetlen, aki ilyen feltételek mellett foglalkozik prostitúcióval. 

Furcsa hirdetés látott napvilágot a neten: egy kerekesszékes prostituált árulja szolgálatásait. Kérdéses volt a hír igazságtartalma, de már tudjuk, hogy a hölgy állításai valósak. - írta meg a Bors.

Többszöri hívásra sikerült utolérni a nőt, aki a kérdésekre készségesen válaszolt. A hölgy elárulta, hogy valóban mozgássérült, ám ennek ellenére

képes szexuális szolgátatások elvégzésére.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az állapotából kifolyólag nem tud minden kérésnek, kívánságnak eleget tenni.

Kerekesszékes szexmunkás hirdeti magát az interneten - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A fogyatékosságom miatt nem vállalhatok mindent. Lehetnek persze extra kérések, de ezeket majd személyesen megbeszéljük" - jelentette ki egyszerűen a hirdető.

A Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, Földi Ágnes azt mondta, hogy életében nem találkozott még hasonló esettel.

"Olyanról tudunk, hogy mozgáskorlátozott férfiak járnak örömlányhoz, de a mozgássérült szexmunkás nekem is újdonságot jelent" - majd hozzátette, hogy sokan próbálkoznak hamis információkkal plusz munkához, bevételhez jutni.

"Sokan egyetemistának álcázva próbálják eladni magukat, pedig a koruk alapján jócskán távol állnak tőle. Persze a helyszínen minden kiderül"

Sosem lehet tudni, hogy mi áll a prostitúció hátterében. Egy 19 éves kínai lány például azért kezdte el árulni a testét, hogy beteg édesanyjának gyűjtsön pénzt.

Gábor Zsazsa özvegye nem kapja meg a vagyont: előbb vizsgálódnak a herceg körülhttp://www.life.hu/news/20170111-gabor-zsazsa-ozvegye-csak-a-vizsgalatok-utan-kapja-meg-a-vagyont.htmlGábor Zsazsa mesés vagyont hagyott hátra, ami egyelőre csak lóg a levegőben. Özvegye, Frédéric von Anhalt nem kapja meg csak úgy a hagyatékot, előbb több dolgot is be kell bizonyítania!NewsOrigoHagyott búcsúlevelet az öngyilkos csepeli apa: a család sokkos állapotban vanhttp://www.life.hu/news/20170111-bucsulevelet-hagyott-az-ongyilkos-csepeli-apa-nincs-benne-magyarazat.htmlSzörnyű módon vetett véget életének egy csepeli apa: felvágta az ereit, majd felakasztotta magát. Órákig lógott a negyedik emeletről a csepeli férfi, a járókelők sokkot kaptak az esettől. A család szintén, és még azt sem tudják, miért követte el az öngyilkosságot. Hagyott ugyan búcsúlevelet, de abban nincsen magyarázat. NewsOrigoDöbbenet: Bosszúból savazták le egy 2 éves gyerek arcáthttp://www.life.hu/news/20170111-a-ket-eves-kisfiu-arcat-bosszubol-savaztak-le.htmlHihetetlen, hogy egy nőt a saját gyermekével büntetnek. Két éves kisfiát savval öntötték le, elképesztő sérüléseket szenvedett. NewsThinkstockKiderült: Molesztáló az amerikai tornászok orvosa http://www.life.hu/news/20170110-az-amerikai-tornaszok-orvosa-molesztalas-gyanujaba-kerult.htmlBírósághoz fordult Larry Nassar néhány egykori betege, nagy bajban van a molesztáló orvos. News--Gizi néni nyílt levelet írt Vajna Timinek - Mindenki imádja az írást!http://www.life.hu/news/20170110-nyilt-levelet-irt-egy-idos-no-vajna-timinek.htmlGizi néni nem volt szégyellős, nyíltan felvállalta a közte és Vajna Timi között húzódó különbséget. Nyílt levele frappáns és rendkívül szórakoztató. NewsOrigoCsepelen órákig lógott egy véres holttest a negyedik emeletrőlhttp://www.life.hu/news/20170110-ongyilkossag-csepelen-orakig-logott-a-holttest-a-negyedikrol.htmlÓrákig lógott Csepelen az egyik negyedik emeleti lakásból egy véres holttest. A járókelők mind láthatták a borzalmas öngyilkosság részleteit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.