Klapka György búcsúszertartása zártkörű lesz: csak a család és a barátok lehetnek ott

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem lehetett tudni, hogy mikor, és hol lesz Klapka György temetése, de a családnak sikerült megegyeznie a helyszínben. Az is kiderült, hogy milyen szertartást szerveztek az Aranyembernek: akarata szerint cigányzene szól majd a temetésén, de a búcsúszertartáson csak a család vehet majd részt.

Váratlanul és hirtelen hunyt el Klapka György 88 évesen. A szeretteinek sok tennivalója maradt, alig jutott még idejük arra, hogy meggyászolják az Aranyembert. Egy darabig még a temetés részleteit sem tudták, de már sikerült megszervezniük a szertartást. Bár Klapka György végakaratát nem ismerik, igyekeztek mindent úgy csinálni, ahogy azt az üzletember szerette volna.

Klapka György temetésén cigányzene szól majd Fotó: Nagy Attila [origo]

Klapka Györgyöt január 20-án, fél háromkor búcsúztatják a Farkasréti temetőben, de ide csak a szűk családot várják és természetesen a közeli barátokat.

"A ravatalozóban lévő búcsúszertartás zártkörű lesz, oda csak a család és a jó barátok léphetnek be,

szeretnénk így búcsúzni aputól. De természetesen

megadnánk a lehetőséget azoknak is, akik nem tartoznak ebbe a szűk körbe,

hogy leróják a tiszteletüket. Őket arra kérjük, három órától érkezzenek, hogy a családdal együtt utolsó útjára kísérjék az apámat" - mondta a Blikknek Sandy. Hozzátette, ők még nem ismerik Klapka végakaratát, de igyekeztek mindent úgy rendezni, ahogy azt az Aranyember szerette volna. "Cigányzene szól majd a temetésen, mert azt apu nagyon szerette.

Teljesíteni akartuk apu végakaratát, de mivel nincs a kezünkben a végrendelete, csak annyit tudunk, amennyit erről korábban beszélt.

Nem akart ő meghalni, de tudta, hogy nem élhet örökké, így néhányszor szóba került a téma" - árulta el a lány.

Vallomás Hajdú Péter édesanyjától: fáj a szíve, már csak azt reméli, nem lesz sárdobáláshttp://www.life.hu/sztarok/20170112-hajdu-peter-edesanyja-remeli-hogy-csendben-sardobalas-nelkul-valnak-el.htmlHajdú Péter édesanyja nagyon szomorú, amiért - akárcsak ő - fia is elválik. Remélte, hogy erre Péter életében nem került sor, azonban így már csak abban bízik, hogy sikerül csendben letudniuk a válópert, sárdobálás nélkül. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGesztesi Károly: "Azért ittam le magam, mert nem láthattam a lányomat"http://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-ittas-vezetes-nem-lathatta-a-lanyat.htmlAz 53 éves színész úgy érzi, elérkezett életének ahhoz a szakaszához, ahol muszáj változtatnia. Most egy interjúban elmesélte, miért okozott ittas balesetet. TV + Sztárok--Petics Kristófot több helyről is kidobták http://www.life.hu/sztarok/20170112-petics-kristof-az-x-faktor-egykori-sztarjat-sehol-nem-turik-meg.htmlPetics Kristóf a jelek szerint nem bír a "vérével": ismét kidobták egy szórakozóhelyről, ezúttal Nyíregyházán. TV + SztárokOrigoNagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-kitalal-ugy-emlekszik-szerelmevel-uldozte-havas-henrik-liptai-claudiat.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta. TV + Sztárok--Orosz Barbi: Magyarországon muszáj beszélni a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-orosz-barbara-tud-es-szeret-is-a-szekrol-beszelni.htmlOrosz Barbi az ország egyetlen műsorvezetője, aki mer és szokott is a szexről beszélni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.