Kiss Ádám vallomása: szörnyű tragédia miatt lett humorista

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Lovász László tragédia Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédiát követően menekül a humorhoz Kiss Ádám. A népszerű stand upos így dolgozta fel édesapja veszteségét. 

Az egyik legismertebb, legsikeresebb humorista ma Magyarországon Kiss Ádám, ő mindig is ezt szerette volna csinálni. Bár kiskorában konkrétan "Fábry Sándor akart lenni", mégis önmagaként, önmagáért vált népszerűvé. A pályán egy szörnyű tragédia indította el, a humor eleinte számára csak menekülés volt.

Kiss Ádám édesapja haláláról vallott Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Burokban nőtt fel, de édesapja váratlan halála után ő lett a férfi a családban, amit sokáig nem tudott feldolgozni. Kiss Ádám Lovász Lászlónak beszélt arról az időszakról, elárulta, hogyan dolgozták fel a tragédiát. „Óriási fordulat volt az életemben, nagyon sokáig magam alatt voltam. Hónapokba telt, mire elengedtem a miért?-korszakomat, amikor

állandóan azt kérdeztem, miért is történt velünk mindez, és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább"

- árulta el Kiss Ádám. Hozzátette, a humor volt az egyetlen, ami boldoggá tette. „Arra a fél órára megint egy felszabadult srác lehettem a színpadon, akinek semmi gondja-baja, csak mondja a magáét. Olyan volt, mint a kábítószer" - mondta Kiss Ádám, akinek bár már saját családja van, édesanyjával és nővérével a mai napig rendkívül szoros a kapcsolatuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.