Michael Jackson lánya rosszul van apja külsejétől

Forrás: AFP -
Michael Jackson sorozat Paris Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Jackson a Twitteren adott hangot véleményének, szó szerint kikelt magából, mikor meglátta a férfit. 

Január 19-én startol az Urban Myths című új sorozat, amelyben olyan óriási nevek szerepelnek majd, mint Marlon Brando, Adolf Hitler, Elizabeth Taylor vagy Michael Jackson. A sorozat lényege, hogy híres színészeket helyez egy-egy humoros történet középpontjába, amiről senki sem tudja, hogy igaz-e vagy sem.

Jacksont, egy fehér színész, Joseph Fiennes fogja alakítani. Ezt a tényt már többen bírálták, mert sokak szerint ez sérti az énekes emlékét. Most Jackó lánya, Paris is hangot adott véleményének a Twitteren:

"Elképesztően sértőnek találom, és szerintem ezzel még sokan mások is egyetértenek. Őszintén szólva hánynom kell tőle"

Állítása szerint Michael sosem akarta volna, hogy egy fehér férfi alakítsa, mert nagyon büszke volt a gyökereire. Paris nagyon mellre szívta ezt az ügyet. Akkor sem volt így kiborulva, mikor azzal vádolták, hogy az apja nem halt meg, sőt mi több, ő rejtegeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.