Petics Kristófot több helyről is kidobták

Forrás: Facebook/Petics Kristóf -
X-Faktor Petics Kristóf kirúgás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristóf a jelek szerint nem bír a "vérével": ismét kidobták egy szórakozóhelyről, ezúttal Nyíregyházán. 

"December végén egy hónapra abbamaradt a stúdiómunka, én meg nehezen bírom a semmittevést. Egy baráti társasággal három napig ünnepeltük a 20. születésnapomat, később két napig boldogítottuk a lakókat az új stylistom lakásán. Aztán a múltbéli barátaimmal karácsony másnapján elindultam rumozni" - mondta Kristóf. Bár itt abba kellett volna hagyniuk, a fiatal fiú mégis tovább ment - írja a Bors.

Petics Kristófot még a családja is szégyelli Forrás: Facebook/Petics Kristóf

Azért igyekszem apámra való tekintettel, mert ő nagyot csalódott bennem."

Közösségi oldalán őrjöng a verekedő X-faktoros, Petics Kristóf

Petics Kristóf nagyon kiakadt, amikor verekedés miatt kizárták az X-Faktorból: dühének a Facebookon adott hangot.
Szexisek és sportosak, pedig jóval 50 felett járnak http://www.life.hu/sztarok/20170111-hollywood-legszexibb-szinesznoi-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlAki azt állítja, hogy ötven év felett egy nő élete véget ér, az vagy hazudik, vagy megőrült. Bár ilyenkor az élet nem válik könnyebbé, akadnak olyan sztárok, akik nemcsak a korukat viselik méltósággal, de egészséges életmódjuknak köszönhetően bomba formájukat is megőrizték. Íme, öt külföldi szépség. TV + SztárokOrigoNagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi ismét börtönbe kerülhet: Íme részletek!http://www.life.hu/sztarok/20170111-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-ismet-bortonbe-kerulhet.htmlÚgy tudni, a Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen. TV + Sztárok--Hűha! Milliós értéktárgyakat rejtett el Prince http://www.life.hu/sztarok/20170111-prince-arany-otthonaban-rejtette-el-a-targyakat-az-enekes.htmlBár az énekes lassan egy éve nincsen közöttünk, a jelek szerint még most is tartogat meglepetést a világ számára. TV + Sztárok--Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik”, így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak. TV + SztárokOrigoKelemen Anna bevallotta, rá a nők is hatással vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-kelemen-annara-hatnak-a-nok-de-nem-tartja-magat-leszbikusnak.htmlKiderült, hogy sok híresség kapott már ajánlatot azonos nemű személytől, de ezt nem tartják sértőnek, sőt! Kelemen Anna még azt is bevallotta, hogy rá is hatással vannak a nők, ám ettől még nem tartja magát leszbikusnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.