A tévéből értesült Cini, hogy szerelme, Csapó Gábor házas

Zalatnay Cini Csapó Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta fiatalon nagyon népszerű volt a férfiak körében. Rengetegen próbáltak a kegyeibe férkőzni, de nem engedett mindenkinek. Csapó Gábor olimpiai bajnoknak azonban sikerült meghódítania, azt viszont elfelejtette közölni Cinivel, hogy felesége van.

Cini fiatal énekesnőként robbant be a magyar köztudatba, és a férfiak szívébe egyaránt. Rengetegen szerették volna elnyerni az énekesnő kegyeit, de sokaknak nem sikerült. A kitüntetett figyelmet igazolja az is, hogy Zalatnay Sarolta háromszor ment férjhez, és összesen nyolc komoly kapcsolata volt.

Több mint hat évig éltek együtt Fotó: Margitay Klára/Life.Hu , MTI

A Femina arról ír, Csapó Gábor olimpiai bajnokhoz is gyengéd érzelmek fűzték, ám a férfi egy fontos információt nem közölt az énekesnővel, mégpedig azt, hogy házas, és van egy kislánya! "Egy darabig nem tudtam, hogy van egy másfél éves kislánya, mert nem mondta meg.

Mindaddig fogalmam nem volt róla, amíg a tévéhíradó nem közvetítette,

amint a győztes csapatot várják a családok a reptéren, köztük Csapó Gábor felesége és másfél éves kislánya. Az állam leesett" – mesélte Cini az évtizedekkel ezelőtt történt incidenst a Story Magazinban, hozzátette, ezután egy évig nem találkoztak. Miután azonban az olimpiai bajnok elvált, a sors úgy hozta, hogy véletlenül összefutottak, így szerelmük beteljesedhetett. Több mint hat évig éltek együtt.

Újra együtt van 22 évvel fiatalabb exével Zalatnay Cini

Tizenkét év után újra dúl a szerelem az énekesnő és volt férje, Márton Csaba között. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.