Többen gyermeket szeretnének a párizsi merénylőtől

Forrás: AFP/Dsk -
terrorista Párizs Salah Abdeslam merénylet gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salah Abdeslam - a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő párizsi merényleteket végrehajtó terrorkommandó egyetlen túlélője - több olyan levelet is kapott az elmúlt hónapokban, mely aggasztja a hatóságokat. 

A levélből a Libération nevű lap pénteki számában közölt részleteket. A francia lújság szerint letartóztatása óta a dzsihadista nem hajlandó vallomást tenni. A lap által közölt, helyesírási hibáktól hemzsegő francia nyelvű levelet azelőtt írta Abdeslam, mielőtt az ügyvédei bejelentették, hogy a hallgatása miatt lemondanak védelméről.

Salah Abdeslam több szerelmeslevelet is kap Forrás: AFP/Dsk

A Libération értesülése szerint Abdeslam nagyon sok levelet kap. "Katolikusok írnak neki és a hitéről kérdezik, nők fejezik ki neki szerelmüket és gyereket akarnak tőle, ügyvédek ajánlják fel a szolgáltatásaikat, elképesztő" - írja az MTI.

Balesetveszélyes idő várható: ónos eső, havas eső, havazás is leszhttp://www.life.hu/news/20170113-onos-eso-havas-eso-havazas-balesetveszelyes-ido.htmlSokkal kellemesebb idő van, már ami a hőmérsékletet illeti, de ennél többre nem számíthatunk. Mindenféle csapadék hullik, ami miatt szörnyen veszélyessé válik a közlekedés: a közútkezelő egyenesen azt javasolta, hogy senki ne induljon útnak! Komoly a helyzet. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoBűnöző lett a nagymama: Íme, a bűnlajstrom http://www.life.hu/news/20170111-nagymama-igy-el-most-a-79-eves-gengszter-micsoda-bunlajstrom.htmlA brit nagyi nagyon unta már az otthoni "nyugalmat", ezért inkább rossz útra lépett. Már több boltot is kifosztott a környéken. News--Nem örülhetünk sokáig az enyhülésnek: hamarosan újra dermesztő fagy leszhttp://www.life.hu/news/20170111-jon-az-enyhules-de-nem-tart-sokaig-visszater-a-dermeszto-fagy.htmlNemsokára enyhülnek a szibériai fagyok, de még messze a tél vége. A kellemesebb idő sajnos nem tart sokáig. Csak néhány napig élvezhetjük az enyhülést. News--Kerekesszékes örömlány hirdet a neten: Ő az egyetlen a piaconhttp://www.life.hu/news/20170111-kerekesszekes-prostitualt-no-arulja-magat-a-neten.htmlMozgássérült, kerekesszékes nő árulja bájait az interneten. Elméletileg ő az egyetlen, aki ilyen feltételek mellett foglalkozik prostitúcióval. News--Nem aggódik Henn Zoltán, a körözött magyar rádióshttp://www.life.hu/news/20170109-a-magyar-musorvezeto-henn-zoltan-nem-jon-haza.htmlNemzetközi elfogatóparancs van érvényben Henn Zoltán rádiós műsorvezető ellen. A férfi Írországban kezdett új életet, onnan üzent a magyar rendőröknek. NewsOrigoMichael Schumacher elképesztő elismerésben részesülthttp://www.life.hu/news/20170109-elismerest-szavaztak-meg-michael-schumachernek.htmlHiába fekszik tehetetlenül már 3 éve a híres Forma-1-es pilóta, az emberek nem feledkeztek meg róla. Több mint 177 ezer szavazat alapján részesült most komoly elismerésben Michael Schumacher. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.