Jamie Foxx egy budapesti vécében: videó!

fotó színész Budapest Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Robin Hood-filmet Magyarországon forgató Oscar-díjas világsztár a Liszt Ferenc reptér férfivécéjében kezdett bele az ész nélküli videózásba. 

Szerdán éjszaka érkezett Budapestre a Django elszabadul című film főszereplője, Jamie Foxx, aki a Robin Hood-legenda legújabb feldolgozását fogja forgatni a magyar fővárosban. A színész szinte azonnal becsekkolt Budapestről, sőt egy fotót is kiposztolt, melyen jelmezben bolondozik a magyar rajongóknak.

A képhez írt szövegben Foxx megjegyzi, a következő napokban a Robin Hood-film munkálatai mellett az amerikai mozikba pénteken érkező Sleepless című új filmjét is fogja promótálni.

A dolgot azzal kezdi, hogy a Liszt Ferenc repülőtér férfivécéjét több helyen is levideózza.

A kisfilmben az a vicces, hogy mindenki meglepetésére a sztár a Sleepless három plakátjába is belebotlik a pár négyzetméteres mellékhelyiségben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.