Kígyót tekertek VV Mici nyaka köré

VV Mici fotó kígyó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó legyőzte rettegését, és ezt meg is mutatta követőinek. 

Nem mindennapi fotót posztolt közösségi oldalán VV Mici.

A képen egy óriási kígyó tekereg a fiatal nő nyaka körül.

A különleges képet tegnap tette közzé az Instagram-oldalán, ami azóta már több mint 1400 kedvelést zsebelt be. Az emberek láthatóan értékelik az egykori villalakó bátorságát.

Kicsi cuki kígyó

Noémi Dudás ❤️ (@micikee) által közzétett fénykép,

Nem ez az első alkalom, hogy Mici újat mutat a rajongóinak, de ehhez hasonlót még sosem csinált. Saját bevallása szerint eleinte nagyon félt az állattól, de a végére láthatóan összebarátkoztak. A hüllő tulajdonosa egyébként Richter Richárd, aki a fiatalok mentora volt a Való Világban rendezett Cirkusz héten.

Mici és Krisztián annyira komolyan vették a látogatást, hogy még cirkuszi ruhát is öltöttek az alkalom kedvéért.

L.L. Junior Gesztesitől kért segítséget az apósa megpuhításáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-l-l-junior-eljegyezte-szerelmet.htmlBár Junior nem akart még komoly kapcsolatot, az Ámor nyila eltalálta a zenészt. A lány édesapjával azonban nem volt könnyű dolga a párnak. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya rosszul van apja külsejétől http://www.life.hu/sztarok/20170112-michael-jacksont-egy-feher-szinesz-alakitja-egy-sorozatban.htmlParis Jackson a Twitteren adott hangot véleményének, szó szerint kikelt magából, mikor meglátta a férfit. TV + Sztárok--Hódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoHavas Henrik és Gesztesi csatározása folytatódik: a színész szerint sokat iszik a Tanár Úrhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-sokat-iszik-gesztesi-karoly-szerint.htmlHavas Henrik indított el lavinát Facebook-posztjával, azóta megy az adok-kapok. Ezúttal Gesztesi Károlyon volt a sor, és üzent is a Tanár Úrnak. A színész szerint Havas Henrik sokat italozik! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának –ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője, már ellentmondanak a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett, és talált valakit. TV + Sztárok--Kasza Tibi és Nacsa Olivér együtt koktélozik Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kasza-tibi-nem-hiszed-el-kivel-futott-ossze-miamiban.htmlBár a népszerű műsorvezető már több napja élvezi Amerika mesés partjait, nem gondolta volna, hogy egy régi barátja is itt pihen éppen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.