Sarka Katával van tele a világsajtó

Forrás: AFP, Instagram/katasarka -
Sarka Kata Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a nap nemcsak azért különleges Sarka Kata számára, mert ma posztolta ki a Facebookra, hogy Hajdú Péter megcsalta a házasságuk alatt, hanem azért is, mert róla és Donald Trumpról cikkezik a világsajtó.

A téma az a 2013-as meghívás, amit Trump intézett Katához. A mocskosnak, de alapvetően ártalmatlannak tűnő meghívás miatt Kata ma egy csapásra világhírű lett.

Hoppá! Donald Trumpnak megvolt Sarka Kata? Forrás: AFP, Instagram/katasarka

Három évvel ezelőtt Moszkvában tartották a Miss Universe szépségverseny döntőjét, ahová az esemény tulajdonosaként Kata is elkísérte szépségkirálynőjét. Hajdú Péter felesége a világdöntő utáni bulin találkozott Donald Trumppal. A vállalkozó, akit azóta amerikai elnökké választottak, félreérthetetlen ajánlatot tett a kétgyermekes édesanyának. A szállodai szobájába invitálta, amit Kata Kasza Tibinek mesélt el először. Most azonban a külföldi sajtó is megneszelte a sztorit.

.A Nydailynews az alábbi videót készítette Katáról:

Hamarosan startol A Dal: Ők lépnek fel a ma esti adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-kezdodik-a-dal-ok-lesznek-az-elso-adas-fellepoi.htmlA közmédia hatrészes élő showműsorában a Duna TV-n harminc dal és előadó lesz látható és hallható, közülük január 13-án, szombaton este az első adásban tíz.TV + Sztárok--A csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--Fura vonzalmáról vallott ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-byealex-enekes-fura-vonzalmarol-vallott.htmlKiderült, hogy komoly baba-, akcióhős- és horrormaszkgyűjteménnyel büszkélkedhet a 32 esztendős zenész, ByeAlex. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHoppá! Jamie Foxx Magyarországon vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-jamie-foxx-oscar-dijas-hollywoodi-szinesz-magyarorszagon-van.htmlNem elég, hogy Jennifer Lawrence Budapesten forgat, most egy újabb világsztár érkezett hazánkba.TV + Sztárok--Indul A Dal: Tatár Csilla már nagyon készül a ma esti élő show-rahttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-esete-indul-a-dal-tatar-csilla-mar-nagyon-keszul-a-ma-esti-elo-show-ra.htmlMa este startol A Dal, ahol kiderül majd, melyik hazai előadó képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Tatár Csilla pedig már nagyon készül. TV + SztárokOrigoTinédzserek voltak, mégis oltár elé álltak http://www.life.hu/sztarok/20170112-olivia-wilde-oltar-ele-allt-sztarok-akik-tinikent-lettek-menyasszonyok.htmlBár fiatalon az ember minden őrültségben részt vesz, egy házasság azért mégsem ez a kategória. Kedvenc sztárjaink közül azonban akadtak páran, akik elég korán az oltár elé vonultak a szerelmükkel. Nézzük, meddig tartottak ezek a románcok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.