Sarka Kata barátok Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete talán legnehezebb hétvégéjén van túl Sarka Kata. A műsorvezető kiírta, már csak a barátaiban bízhat.

Felpörögtek az események Sarka Kata és Hajdú Péter háza táján. Szombat reggel Kata tette közzé, hogy tisztában van azzal, férje megcsalta őt a házasságuk alatt. Azt is mondta, tudja, hogy Péter valaki mással utazik külföldre. Nem sokkal később Hajdú Péter is reagált a vádakra, és kissé elszomorította, hogy Kata így kiadta kettejüket a nyilvánosságnak. Közben a külföldi sajtó rápörgött a Trump-sztorira, ami most biztosan nem könnyíti meg a család helyzetét. Mindeközben Hajdú Péter megérkezett Londonba, és mivel valaki lefényképezte, elképzelhető, hogy nincs egyedül.

Nem csoda, hogy Kata ezután úgy érzi, már csak a barátaiban bízhat:

"A barátságotok hozott színt az életembe, még a legsötétebb időszakokban is, és én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy kaptam ezt az ajándékot. Bízom benne, hogy nem tekintettem ezt természetesnek, de talán igen, mert néha nem látjuk, hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhet velünk, ott ül az orrunk előtt. De jól van ez így, tényleg, mert rájöttem, hogy nem számít, hol vagytok, mit csináltok, kivel vagytok, én mindig őszintén, igazán, teljes szívemből szeretni foglak titeket, a barátaimat!"

"Szeretnénk nagyon szart alkotni" - Döbbenetes nyilatkozat A Dal továbbjutóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-a-spoon-21-zenekar-a-deak-terrol-enekelnek-a-dalban.htmlA Spoon 21 zenekar a Deák téri emlékeket szeretné felidézni a hallgatókban, így egy igazi bulinótával készültek A Dal színpadára.TV + Sztárok--Molnár Anikó váratlan bejelentést tett – Ezt nem gondoltuk volna!http://www.life.hu/sztarok/20170115-molnar-aniko-o-is-indulna-egy-dalversenyen-meglepo-bejelentes.htmlBár az egykori Való Világ-sztár gúnyból és viccből írta a dolgot, a rajongók így is meglepődtek. TV + SztárokOrigoVajon kivel utazott Londonba Hajdú Péter?http://www.life.hu/sztarok/20170115-hajdu-peter-londonba-utazott-madame-tussaudstol-csekkolt-be.htmlPörögnek az események Sarka Kata és Hajdú Péter háza táján. Szombat reggel Kata tette közzé, hogy tisztában van azzal, férje megcsalta őt a házasságuk alatt. Azt is mondta, tudja, hogy Péter valaki mással utazik külföldre... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRubint Réka kitálalt: ezt gondolja a rajongókról http://www.life.hu/sztarok/20170115-rubint-reka-velemeny-ezt-gondolja-a-rosszindulatu-emberekrol.htmlA 38 éves édesanya valószínűleg megelégelte a negatív kommenteket, ezért egy igen markáns hangulatú írást tett közzé az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Sarka Kata őt imádja: csókot is kapott! http://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-kutyusa-cuki-fotot-posztolt-igy-ad-puszit-neki.htmlAz utóbbi napokban igazi viharfelhők gyűltek a gyönyörű családanya körül. Jelenelg mindenki arról a bizonyos Donald Trump-os estéről beszél. Most viszont megmutatta, kire számíthat mindig a bajban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSarka Kata őt imádja: csókot is kapott! http://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-kutyusa-cuki-fotot-posztolt-igy-ad-puszit-neki.htmlAz utóbbi napokban igazi viharfelhők gyűltek a gyönyörű családanya körül. Jelenelg mindenki arról a bizonyos Donald Trump-os estéről beszél. Most viszont megmutatta, kire számíthat mindig a bajban. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.