25 év után találta meg a családját egy fiú

Forrás: NORTHFOTO/©Armando Gallo/ARGA Images Inc./Armando Gallo/Arga Images -
Google Earth kutatás eltűnt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 éves kisfiú elaludt a vonaton, majd 1500 km-re az otthonától ébredt fel. 25 év után találkozott újra a családjával, 12 évig kutatott utánuk.

Saroo Brierley elaludt a vonaton, és az otthonától 1500 km-re, Calcuttában ébredt fel. A fiú eleinte az utcán élt, majd árvaházba került. 1987-ben egy ausztrál házaspár fogadta örökbe, nekik köszönheti az új életét, amelyhez új név és személyazonosság is járt. Márkás ruhákban járhatott, jó iskolákban tanulhatott, hiszen az eredeti otthonához képest a világ másik végén nőtt fel, de Saroo sosem tudta feledni a pici kori emlékeit, nagyon kíváncsi volt, honnan származik – írta a Daily Mail.

30 éves felnőtt férfiként láthatta viszont először az édesanyját és testvéreit Forrás: NORTHFOTO/©Armando Gallo/ARGA Images Inc./Armando Gallo/Arga Images

"Még mindig emlékszem az eszeveszett pánikra, amit éreztem, amikor felébredtem. A vonat zárva volt, legközelebb Calcuttában tudtam leszállni" – emlékezett vissza a férfi.

A Google Earthnek köszönhetően találta meg a hazáját, amelyről

mindössze annyit tudott, hogy nagyjából 1500 kilóméterre lehet Calcuttától.

A vasútvonalakat és a műholdképeket összevetve, több éven át tartó kutatás után 2012-ben megtalálta a családját. Elutazott hozzájuk, megható találkozásban volt részük. A Google egy kis videót készített az esetről, Brierley pedig könyvet írt az életéről.

Megrázó vallomás: megszólalt Klapka György feleségehttp://www.life.hu/news/20170116-megrazo-vallomas-megszolalt-klapka-gyorgy-felesege.htmlKlapka György felesége, Mária nem tudja feldolgozni az üzletember halálát. Azt mondja, a férje lánya, Nikol tartja életben. News--Kegyeletsértéssel vádolják Gábor Zsazsa férjéthttp://www.life.hu/news/20170116-kegyeletsertessel-vadoljak-gabor-zsazsa-ferjet-frederic-von-anhaltot.htmlFrédéric von Anhalt herceg kijelentette, hogy azt csinál felesége hamvaival, amit csak akar.News--Kiadták a riasztást: ezekben a megyékben támad a bénító ködhttp://www.life.hu/news/20170115-idojaras-suru-kod-es-extrem-hideg-varhato.htmlVasárnap kilenc megyére a tartós, sűrű köd, öt megyére és a fővárosra az extrém hideg veszélye miatt adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Újabb csapás Michael Schumachernek: magára hagyták a pilótát!http://www.life.hu/news/20170115-michael-schumachertol-elpartoltak-a-tamogatoi.htmlSzomorú hír érkezett Schumiról. Egyre kevesebben tartanak ki ugyanis a Forma-1-es legenda mellett. News--92 éves dédnagyanyját tartotta fogva egy disznóólban a férfihttp://www.life.hu/news/20170113-disznoolban-raboskodott-egy-92-eves-no.htmlÉvekig élt szörnyű körülmények között, rabságban az idős nő. NewsThinkstockHátborzongató: élőben közvetítette öngyilkosságát a 12 éves tini (18+)http://www.life.hu/news/20170113-elo-kozvetitesben-kovetett-el-ongyilkossagot-a-tinilany.htmlA fiatal hosszasan taglalta, hogy miken ment keresztül, majd végzett magával. Nem tudják megállítani a videó terjedését a neten. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.