52 éves lett Csonka András: Isten éltesse sokáig!

Forrás: Csonka András -
kor Csonka András születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András ma ünnepli 52. születésnapját. Ennek alkalmából látták vendégül az életmódcsatorna műsorvezetői.

Csonka András ma töltötte be az 52. életévét. Ennek apropójából egy televíziós interjút adott, melyben sokat mesélt a korával kapcsolatos érzéseiről.

Csonka András 52 éves lett, de sokat letagadhatna a korából Forrás: Csonka András

"Minden kereknél sokkhatás van. Harmincnál is sokkhatás volt. Akkor el akartam utazni külföldre, hogy engem hagyjanak békén" - mesélte ősztinén Pici.

Azt is elmesélte, hogy legtöbbször meglepődnek az emberek, mikor elárulja a korát, mert általában kevesebbnek nézik. András szerint aggodalmra nincs ok, amíg ez így marad.

A barátainak nagyon hálás, mert mindig jó bulikat szerveznek, és méltóan megünneplik a kerek évszámokat. András szerint a család után a barátok a legerősebb kapaszkodók egy ember életében, és ő úgy érzi, remek baráti társasága van.

Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna.TV + SztárokOrigoTízmilliós lovakat vásárolt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-pinter-tibor-szinesz-tobb-tizmillios-lovakat-vett-a-szinhazaba.htmlA színész Barcelonában vett három andalúz lovat, egyet pedig Magyarországról szerzett be, bőven leendő értékük alatt. Az állatokra még így is nagyon sok tanítás vár. TV + Sztárok--Milliókra perelik A klinika Udo Brinkmannját: ügynökének felejtett el jutalékot fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170116-a-klinika-udo-brinkmannjat-milliokra-perli-uynoke.htmlEgykori ügynöke indított pert a nagy nőcsábász ellen. A klinika című sorozat Udo Brinkmannja ugyanis a vád szerint nem fizetett jutalékot. Ez akár 25 ezer eurójába, vagyis több mint 7 millió forintjába kerülhet. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPTitkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoSarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-sarka-kata-megszolalt-a-trump-uggyel-kapcsolatban-megdobbent.htmlTele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.