Titkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zita

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
esküvő házasság előkészület Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Gianni pár hónappal ezelőtt megkérte szerelme, Debreczeni Zita kezét. A pár Olaszországban mondja majd ki a boldogító igent, melyről már most határozott elképzelései vannak a menyasszonynak.

Zita már most esküvői lázban ég Forrás: Instagram/Zitadebreczeni

Maga a ceremónia Olaszországban lesz, és bár a ruhámról babonából nem szeretnék túl sokat elárulni, de azt azért elmondhatom, hogy nagyon letisztult kreációt szeretnék"

"Néhány magyar szokást is tartani fogunk, lesz valami új, valami régi, valami kölcsön és persze kék is. Az ételek tekintetében is vegyes lesz a kínálat, lesznek olasz és magyar fogások is" - Mexikóban előnászutazik

Zita emellett a lánykérés részleteit is megosztotta. "Gianni igazi hagyománytisztelő férfi, így mivel édesapám már nem lehet közöttünk, a bátyámtól kérte meg a kezemet, aki örömmel adta áldását ránk. Olaszországban voltunk egy kisebb, családias csapattal pihenni, és épp a konyhában vacsorát főztem, amikor Gianni egy Mickey Mouse-os nadrágban féltérdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést. El sem akartam hinni, ami történik, de persze azonnal örömmel mondtam igent" - magyarázta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.