Bár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán.

Ahogy korábban a Life.hu is megírtaGianni pár hónappal ezelőtt megkérte szerelme, Debreczeni Zita kezét. A pár Olaszországban mondja majd ki a boldogító igent, melyről már most határozott elképzelései vannak a menyasszonynak. 

Zita már most esküvői lázban égForrás: Instagram/Zitadebreczeni

"Az biztos, hogy nem lehet semmi rózsaszín az esküvőn, mert akkor elfutok. Egy nagyon egyszerű, családias esküvőt tervezünk, már amennyiben egy olasz–magyar esküvő az lehet. (...) Maga a ceremónia Olaszországban lesz, és bár a ruhámról babonából nem szeretnék túl sokat elárulni, de azt azért elmondhatom, hogy nagyon letisztult kreációt szeretnék" - mesélte a Joy magazinnak Zita, aki azt is elárulta, hogy a magyar szokásokat is be fogja építeni a lagziba. "Néhány magyar szokást is tartani fogunk, lesz valami új, valami régi, valami kölcsön és persze kék is. Az ételek tekintetében is vegyes lesz a kínálat, lesznek olasz és magyar fogások is" - tette hozzá Zita, aki jelenleg Mexikóban előnászutazik Giannival. 

Zita emellett a lánykérés részleteit is megosztotta. "Gianni igazi hagyománytisztelő férfi, így mivel édesapám már nem lehet közöttünk, a bátyámtól kérte meg a kezemet, aki örömmel adta áldását ránk. Olaszországban voltunk egy kisebb, családias csapattal pihenni, és épp a konyhában vacsorát főztem, amikor Gianni egy Mickey Mouse-os nadrágban féltérdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést. El sem akartam hinni, ami történik, de persze azonnal örömmel mondtam igent" - magyarázta a modell.