1 milliárdért lépett fel Mariah Carey és Elton John egy esküvőn

esküvő Elton John Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz milliárdos kérte fel a két hírességet, hogy unokája esküvőjén szolgáltassák a talpalávalót a násznépnek. 

Valerij Kogan, a milliárdos nagypapa elintézte szeretett unokájának, hogy Mariah Carey és Elton John zenéljenek az esküvőjén. A nagy eseményre a közelmúltban került sor.

Mariah Amerikából repült el Irene Kogan és Daniel Kenvey esküvőjére. Közös képek is készültek az énekesnőről és a menyasszonyról, akik láthatóan jól érezték magukat a bulin. Mariah, aki nem régen csúnyán beégett egy fellépésen, közel 800 millióért vállalta a fellépést – írta meg a TheSun.

Sir Elton John egy 12 számból álló zenei repertoárral készült, és természetesen lenyűgözött minden vendéget. A 69 éves sztár, aki a közelmúltban egykori barátja emléke miatt sírt a színpadon, jóval kisebb gázsit követelt a nagypapától: 300 millió forintot kért a szolgáltatásáért cserébe.

ЛЕВ И ЭЛТОН #eltonjohn #левлещенко @eltonjohn

Игорь Николаев/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) által közzétett videó,

Emellé még Antonio Banderas is megjelent a fiatalok esküvőjén, és köszöntő beszédet mondott az ifjú pár tiszteletére. A nagypapa Oroszország egyik leggazdagabb embere, Kelet-Európa legnagyobb repterének, a moszkvai Domogyedovo repülőtérnek a tulajdonosa. Nem csoda, hogy meg sem érezte ezt az 1 milliárd forintos kiadást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.