Kegyeletsértéssel vádolják Gábor Zsazsa férjét

hamvak Frederic von Anhalt temetés urna Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt herceg kijelentette, hogy azt csinál felesége hamvaival, amit csak akar.

Úgy tűnk, hogy von Anhalt nem hajlandó teljesíteni Zsazsa utolsó akaratát, és a hozzátartozók kéréseit is semmibe veszi - írja a Bors. A herceget kegyeletsértéssel vádolják, azt mondják, "túszul ejtette" Gábor Zsazsa hamvait.

Gábor Zsazsa férje a színésznő hamvaival Forrás: Ábel Veronika

Edward Lozzi, a színésznő sajtósa azt állítja, hogy a hamvakat el kellett volna temetni a West Wood Memorial Parkban, a templomi szertartás után. A sírhely készen állt, Zsazsa testvére és lánya is oda lett eltemetve. Lozzi azt mondja, hogy von Anhalt azokon a barátokon akar bosszút állni, akik nem jelentek meg a szertartáson.

Gábor Zsazsa férje viszont azt mondja, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi csinál a felesége hamvaival:
"Ez az én feleségem urnája, és azt teszek vele, amit akarok. Megtartottuk a templomi szertartást, majd hazavittem az urnát, ami normális dolog. A kandallópárkányon áll" – mondta a férfi a People magazinnak. Azt, hogy ismerné Lozzit, letagadta, szerinte ez az ember sosem volt Zsazsa sajtósa.

Kiadták a riasztást: ezekben a megyékben támad a bénító ködhttp://www.life.hu/news/20170115-idojaras-suru-kod-es-extrem-hideg-varhato.htmlVasárnap kilenc megyére a tartós, sűrű köd, öt megyére és a fővárosra az extrém hideg veszélye miatt adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Újabb csapás Michael Schumachernek: magára hagyták a pilótát!http://www.life.hu/news/20170115-michael-schumachertol-elpartoltak-a-tamogatoi.htmlSzomorú hír érkezett Schumiról. Egyre kevesebben tartanak ki ugyanis a Forma-1-es legenda mellett. News--Többször is megerőszakolta kislányát a férfi: Ennyi évet kapott!http://www.life.hu/news/20170111-sajat-gyermeket-eroszakolta-meg-a-debreceni-ferfi.htmlA bíróság által megállapított adatok szerint, 2003-2004-ben a férfi több alkalommal is szexuálisan közeledett a 12 éves kort be nem töltött kislányához.News--Vérben forog a fiatal lány szeme, miután majdnem agyontapostákhttp://www.life.hu/news/20170110-tragedia-a-falls-music-and-arts-festivalon-egy-fiatal-lany-azt-hitte-haldoklik.htmlA Falls Music and Arts Festival egyik koncertje után hatalmas pánikhelyzet alakult ki, amikor a nagy tömeg egy kis átjárón próbált eljutni az egyik előadás helyszínéről a másikra. Egymáson tapostak az emberek, az egyik sérült arról számolt be, végig úgy érezte, hogy haldoklik. Azóta sem épült fel. News--Műpéniszt kapott karácsonyra az anyjától egy tini lány: Vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20170102-vibratorhoz-hasonlito-ajandekot-kapott-egy-lany.htmlNew Orleansban él az a tini lány, akit teljes sokkhatás ért a karácsonyi ajándéka láttán. Azt hitte egy műpéniszt kapott az anyjától. News--Elhunyt a Bronski Beat billentyűse, Larry Steinbachekhttp://www.life.hu/news/20170113-larry-steinbachek-meghalt-a-a-bronski-beat-billentyuse.htmlA brit zenész 56 évesen rákbetegségben halt meg. A szomorú hírt Steinbachek nővére, Louise Jones közölte a BBC News-zal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.