Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel

Forrás: AFP -
fotó Kourtney Kardashian Justin Bieber randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. 

Justib Bieber legutóbb egy bejegyzésében a nála 15 évvel idősebb Kardashian lánnyal, Kourtneyval pózolt. Bár akkor a celebnő azt nyilatkozta, hogy semmi közük egymáshoz, pusztán csak barátok, most viszont újabb árulkodó fotók kerültek a nyilvánosság előtt- írja a Dailymail.

Kourtney Kardashian és Justin Bieber egy párt alkotnak? Forrás: AFP

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Kourtney Kardashian és párja, Scott Disick másfél év után kibékültek egymással, a jelek szerint úgy tűnik mégsem alkot egy párt a két sztár, akinek már három közös gyerekük is van.

Az édesanya ugyanis egy igen hiányos öltözetben, Justin Bieberrel töltötte a péntek estét egy hollywoodi szórakozóhelyen.

Nem tudni, hogy a pár végül együtt töltötte-e az éjszakát, de a hírek szerint Kourtney aznap este már nem ment haza az otthonába. Vajon egy újabb sztárpár van születőben?

"Szeretnénk nagyon szart alkotni" - Döbbenetes nyilatkozat A Dal továbbjutóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-a-spoon-21-zenekar-a-deak-terrol-enekelnek-a-dalban.htmlA Spoon 21 zenekar a Deák téri emlékeket szeretné felidézni a hallgatókban, így egy igazi bulinótával készültek A Dal színpadára.TV + Sztárok--Rubint Réka kitálalt: ezt gondolja a rajongókról http://www.life.hu/sztarok/20170115-rubint-reka-velemeny-ezt-gondolja-a-rosszindulatu-emberekrol.htmlA 38 éves édesanya valószínűleg megelégelte a negatív kommenteket, ezért egy igen markáns hangulatú írást tett közzé az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Titkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoHamarosan startol A Dal: Ők lépnek fel a ma esti adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-kezdodik-a-dal-ok-lesznek-az-elso-adas-fellepoi.htmlA közmédia hatrészes élő showműsorában a Duna TV-n harminc dal és előadó lesz látható és hallható, közülük január 13-án, szombaton este az első adásban tíz.TV + Sztárok--A csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Csuti dalán nevetni fogsz: a dalszöveg nagyon erős letthttp://www.life.hu/sztarok/20170113-izelito-kulcsar-edina-es-csuti-vicces-dalabol.htmlKulcsár Edina azóta kacérkodik saját dal készítésével, mióta a Nagy Duettben szerepelt. Egy kis ízelítőt most hallhatunk is az elkészült számból, amit Csutival közösen énekeltek fel. Figyelem, nagyon erős a dalszöveg! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.