Sarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatban

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség?

Először a 444 számolt be arról, hogy felkapta a világsajtó a sztorit, miszerint Donald Trump ajánlatot tett Sarka Katának 2013-ban, Oroszországban. Kata ezt a Kasza Taxi adásában mesélte el Tibinek, a sztorit pedig azóta felkapta a világsajtó is.

Sarka Kata a Trump-ügyről nyilatkozott Forrás: facebook.com/kata.sarka

A Blikk megkérdezte Katát, mit szól a hirtelen jött hírnévhez:

"Hallottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái" – mondta nevetve.

Trump tisztességtelen ajánlata azért került most a világsajtó figyelmének középpontjába, mert ott és akkor történhetett, amikor az új amerikai elnök szexbotrányba keveredett, amiről rejtett kamerás felvételek készülhettek. Ezekkel a felvételekkel pedig állítólag az orosz titkosszolgálat zsarolja Trumpot.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.