Egy film kedvéért felvágta az ereit Bajor Imre fia

Forrás: Facebook/Bajor Márton -
Bajor Imre öngyilkos forgatás öngyilkosság színészet Bajor Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Marci egy egyetemi barátja filmjében vállalt egy kisebb szerepet, mely igencsak ijesztőre sikeredett. 

A legendás magyar színész, Bajor Imre fia bár imádja a színészetet, a jövőben mégsem ezt a pályát szeretné választani. Most viszont egy barátja kedvéért mégis kivételt tett: egy nagyjából 6 perces vizsgafilmben játszik el egy öngyilkosságot, méghozzá egy szerelmi csalódás miatt - írja a Bors.

Bajor Marci az életben sosem tenne ilyet Forrás: Facebook/Bajor Márton

Büszke lenne fiára Bajor Imre

Több mint két éve elhunyt a híres színész, ám gyermekei életében nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnának rá.
Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy valaki a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--Bódi Sylvi használt tangája elkelt: egy magyar kamionsofőr vásárolta meghttp://www.life.hu/sztarok/20170117-bodi-sylvi-hasznalt-bugyijat-egy-kamionsofor-vasarolta-meg.htmlBódi Sylvi kiárusítja ruhadarabjait, de csak azokat, amikre már nincs szüksége. Tangája is eladósorba került, amit egy nagy rajongója vásárolt meg. Egy kamionsofőré lett a használt bugyi, amit azóta az autójában kifüggesztve hurcol nagy boldogan. TV + SztárokOrigoA falusi életről indít új sorozatot az RTL Klub: A mi kis falunk tele lesz sztárszínésszelhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-rtl-klub-uj-sorozatot-indit-a-mi-kis-falunk-cimmel.htmlÚj sorozatot indít februárban az RTL Klub, A mi kis falunk című produkció nevéhez hűen egy kis település mindennapjaiba enged bepillantás. Már az előzetesből látszik, hogy mire számíthatunk: rengeteg nevetésre, és sok híres színészre. TV + SztárokOrigoTitkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoHenderson Dávid: "Pozitív volt a zsűri felém"http://www.life.hu/sztarok/20170115-henderson-david-a-dal-elso-musoraban-lepett-fel.htmlHenderson Dávid nyitotta meg a 2017-es A Dal című műsort, az Eurovízió előválogatóját. Aztán pedig interjút adott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Lilunak a hólapátolás a kardió fitneszhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-lilunak-a-holapatolas-a-kardio-fitnesz-imadja-a-telet-es-a-havat.htmlLilunak, aki nem egyszer életveszélyben volt a Keresem a családom című műsor forgatásán, mindmáig csodás az alakja. Most azt is elárulta, hogyan edzi magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.