Ezért nem szerepelt Várkonyi Andrea a nyuszis magazinban

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
fotózás Várkonyi Andrea magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andreát nem meglepő módon megkereste a nyuszis magazin, hogy vállal-e szexi fotósorozatot, de a műsorvezető határozottan nemet mondott. 

Egy beszélgetős tévéműsorban esett szó a nyuszis magazinról, ugyanis egy felmérés alapján kiderült, hogy a férfiaknak szóló lap olvasói szívesen látnák Várkonyi Andreát félpucér, vetkőzős fotókon.

Várkonyi Andreát nem merik felkérni a férfi magazinok Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Az is kiderült, hogy akkoriban Andrea a Tények műsorvezetőjeként nem is vállalhatott volna ilyen szereplést, bár elmondása szerint ettől függetlenül is nemet mondana egy ilyen felkérésre.

A magazin egykori főszerkesztője azonban elárulta, hogy nem is merte volna Andit hasonló ötletekkel megkeresni, mert szerinte Bochkor Gábor nem vette volna jó néven a kezdeményezést.

"Hát én a Bochi miatt meg sem mertem volna próbálni. A Bochkor leveri a fejemet" - mondta Pantl Péter.

Bochkor Gábor saját bevallása szerint is kissé konzervatív gondolkodású. Emiatt például az sem mindegy, hogy milyen mintájú ágynemű lehet a sztárpár hálószobájában, de hatással van a szexuális életükre is: Andi szívesen kipróbálna új dolgokat, de Gábor ezekről hallani sem akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.