Gáspár Győző Mercedes C osztály Gáspár Evelin autó eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy döntésre szánta el magát Gáspár Evelin. A 22 éves lány meg akar válni a luxus-Mercijétől.

Közösségi oldalán osztotta meg Győzike lánya a hirdetést, miszerint eladó fehér luxusautója, egy Mercedes-Benz C osztály. 13 és fél millió forintot kér érte.

Gáspár Evelin árulja a luxusautóját Forrás: Bemer Miklós

A Bors megkereste Evelint, aki mosolyogva annyit mondott: "Nagy a szegénység, kell a pénz." Majd így folytatta: "Környezettudatos vagyok, és nagyon elegem van a dugókból is, ezért eldöntöttem, hogy ezután BKV-val közlekedem. Mivel az iskola és az edzőterem is Budán van, így az 1-es villamoson láthatnak majd gyakran az emberek."

Mi azért arra számítunk, hogy hamarosan lesz egy másik, ennél szebb, jobb autója Evelinnek.

Bochkor Gábor idegen nőt fuvarozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-bochkor-gabor-a-kozossegi-kozlekedest-nepszerusitette.htmlBochkor Gábor egy idegen nőt furikázott, de nem kell egyből rosszra gondolni. A műsorvezető a közösségi közlekedést szeretné ezzel népszerűsíteni! TV + SztárokOrigoEpres Panni és Benedek Tibor mindig versenyeznek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-epres-panni-es-benedek-tibor-versenyeznek-egymassal.htmlBenedek Tibornak éveken keresztül volt az élete része a versenyzés, ezt a szellemet a magánéletébe is átültette. Feleségével, Epres Pannival mindig versenyeznek egymással, amit kisfiuk is örökölt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter követője buktatta le Sarka Katát - Ügyes!http://www.life.hu/sztarok/20170118-ujra-egyutt-sarka-kata-es-hajdu-peter-ugyanonnan-posztoltak-mindketten.htmlUgyanabból az irodából tett fel a Facebookra fotókat Sarka Kata és Hajdú Péter. Első látásra azt gondolnánk, a (volt) sztárpár vagy a gyerekek miatt, esetleg békülési szándékkal találkozott, de egy szemfüles kommentelő kiszúrta, hogy valami nem stimmel a képekkel. TV + Sztárok--Galambos Lajcsi megszólalt: hazatért Kubából a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-galambos-lajcsi-hazatert-kubabol.htmlHazatért külföldről Lagzi Lajcsi. A zenészt újságírók várták a reptéren. Galambos azt mondja, rossz hatással van az ügy zenei karrierjére. TV + SztárokOrigoTe hallottad már Katalin hercegné hangját?http://www.life.hu/sztarok/20170118-katalin-hercegenek-ilyen-hangja-van-video.htmlKatalin hercegnéről szinte naponta cikkezik a világsajtó. Hol ruháját, hol haját méltatják, vagy éppen bírálják. Azt azonban még sosem hallottuk, milyen lehet a hercegné hangja. Ezidáig... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi kegyetlenül ráijesztett a sminkesére: Nevetés lett a végehttp://www.life.hu/sztarok/20170118-szabo-zsofi-nagyon-megijesztette-a-sminkeset.htmlSzabó Zsófi ma vicces kedvében volt, úgyhogy jól megrémisztette a sminkesét, aki hangos sikításban tört ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.