Életveszély: 2 éves kisfiú vezette a motort

kisfiú életveszély vezetés motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen videó került fel a netre, amelyen apa és fia együtt motoroznak. 

Elképesztő felelőtlen módon viselkedett egy édesapa videóThaiföldön. Motorozni mentek a kisfiával, de életveszélyes helyzetbe sodorta mind a kettőjüket azálta, hogy a gyermek vezette a gyorsan haladó járművet.

Míg a gyermek a motort irányította, addig az apja a hátsó ülésen utazva videózott. Így még korrigálni sem tudott volna, ha a gyerek esetleg rossz irányba kormányoz.

Ráadásul egyikőjük sem visel védőfelszerelést, így kiváltképp veszélyes mutatványt hajtottak végre. Szerencse, hogy senkinek nem esett bántódása- írta meg a Mirror.

Saját alkalmazottja gyilkolta meg a Lambada énekesnőjét, Loalwa Brazthttp://www.life.hu/news/20170120-loalwa-brazt-a-lambada-enekesnojet-alkalmazottja-gyilkolta-meg.htmlEgy szénné égett autóban találták meg a 63 éves Loalwa Braz énekesnő holttestét csütörtökön. Kiderült, hogy a Lambada című slágerről ismert nőt saját alkalmazottja gyilkolta meg, miután nem hagyta, hogy kirabolják. News--Eltűnt Abonyból a 12 éves Kun Szebasztián János: gyógyszereket szedhttp://www.life.hu/news/20170120-eltunt-a-12-eves-kun-szebasztian-janos.htmlA lakosság segítségét kéri a rendőrség, ugyanis hiába keresik a 12 éves Kun Szebasztián Jánost. Engedély nélkül távozott a Abonyi Lakásotthonból, de a gyógyszereit - amikre szüksége lenne - nem vitte magával. NewsOrigoEgy ország gyászol! Elhunyt a Dolly Roll vezetője, Kékes Zoltánhttp://www.life.hu/news/20170120-kekes-zoltan-a-dolly-roll-vezetoje-elhunyt.htmlHatvanhét éves korában elhunyt Kékes Zoltán, becenevén Sziszi. News--Letartóztatták a tinilányt, aki megerőszakolt egy férfithttp://www.life.hu/news/20170120-17-eves-lany-eroszakolt-meg-egy-ferfit.htmlKéssel kényszerítette a férfit orális szexre a 17 éves lány. Életfogytig tartó büntetés is lehet belőle. News--Tömegbe hajtott egy autó Melbourne-ben: hárman meghaltakhttp://www.life.hu/news/20170120-ausztraliaban-melbourneben-tomegbe-hajtott-egy-ferfi.htmlNagy sebességgel hajtott a tömegbe Melbourne-ben egy autó, a gázolásban 25 ember megsérült, és hárman életüket vesztették, köztük egy kisgyermek. A rendőrség leszögezte, hogy nem terrortámadás történt. News--Borzasztó, amit Gábor Zsazsa férje a díva hamvaival csinálhttp://www.life.hu/news/20170120-ferje-bankba-vitte-gabor-zsazsa-hamvait.htmlFrédéric von Anhalt nem hagyta Gábor Zsazsa hamvait a sírhelyen, először a kandalló párkányán nyugodott az urna, de most azt beszélik, hogy bankba került. A férj továbbra is úgy véli, hogy azt csinál vele, amit akar. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.