Hős! 4 éves fia mentette meg az anyát

Forrás: Thinkstock -
kisfiú életveszély ájulás lélekjelenlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az óvodás kisfiú hihetetlen lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot a közel múltban: megmentette édesanyját az esetleges életveszélytől. 

Gemma Onions a kisfia talpraesettségének köszönheti az életét. A 4 éves Jacob a konyhakövön fekve talált rá a 33 éves nőre. Próbálta ébresztgetni, beszélt hozzá, de semmire sem reagált, mint kiderült elájult. A fiú azt is megállapította, hogy a szokásosnál jóval hűvösebb volt a nő teste.

Jacob, miután rátalált elájult édesanyjára, tárcsázta a segélyhívó számot (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Jacob nem sokat tétovázott, megkereste édesanyja telefonját, és tárcsázta a segélyhívó számot. Természetesen, orvosilag tű pontos diagnózist nem tudott adni, de a maga beszédkészségével és szókincsével érthetően írta körbe a helyzetet:

"Anya elaludt, és nem tud felébredni. A földön fekszik, megütötte magát és nem mozog, nem beszél" - mondta a kagylóba a diszpécsernek Jacob. A telefonszám beazonosítását követően a mentők a helyszínre indultak, addig a fiú készségesen válaszolt az anyjával kapcsolatos kérdésekre. - írta meg a DailyMail.

Mire a mentők kiérkeztek, Gemma valamelyest magához tért, de kórházba szállították, mert az asszony hetek óta tartó szédülésre, émelygésre és rohamokra panaszkodott. A kicsivel folytatott telefonbeszélgetést itt tudod meghallgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.