Hajdú Péter: "Reggelente remegő gyomorral ütöm be a nevem a keresőbe"

hír Hajdú Péter kereső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a felhajtás Hajdú Péter és Sarka Kata válása körül. A műsorvezető azonban már kicsit soknak tartja, főként az állítólagos barátnőjével kapcsolatos híreszteléseket. Úgy érzi, mindig őszinte volt, éppen ezért remegő gyomorral keres magára reggelente.

Hajdú Péter igyekszik elfoglalni magát, hogy ne folyton a következő időszak nehézségeivel törődjön. A műsorvezető már kicsit soknak tartja azt a felhajtást is, ami körülöttük zajlik, és mivel úgy érzi, mindig őszinte volt, nem érti, miért kell találgatni az állítólagos barátnőjével kapcsolatban.

Hajdú Péter fél attól, hogy milyen híreket talál magáról Fotó: Mudra László /Origo

"Tulajdonképpen jól vagyok, de inkább mondjuk úgy, hogy a munkába temetkezem – árulta el Hajdú Péter. Hozzátette, nem számított akkora felhajtásra, amekkora most körülöttük zajlik. – Azt nem lehet rám mondani, hogy az elmúlt tizennyolc évben titkokat halmoztam volna fel a magánéletemmel kapcsolatban. Mindig őszintén elmondtam, ha kapcsolatom volt, legyen szó Bálint Antóniáról, Ábel Anitáról vagy Sarka Katáról. Ezután sem fogok titkolózni, de

ami most zajlik, az már néha nekem is sok. Reggelente remegő gyomorral ütöm be a nevem a keresőbe,

mert mindennap új és még újabb rólam szóló hírrel kell szembetalálnom magam..."mondta a Ripostnak a tévés, akinek most az a legfontosabb, hogy a gyermekei ne sérüljenek. "Egy szülőnek kutya kötelessége megóvni a gyermekét akkor is, ha ez a mi esetünkben kicsit lehetetlen küldetésnek tűnik. Azt mindenki láthatja, hogy minden megszólalásomban vagy posztomban ügyelek rá, hogy ne sértsem meg az édesanyjukat.

Azt sem szeretném, ha Noncsi és Dávid az újságokból vagy az internetről kapnának híreket rólunk, pláne saját magukról.

Nekik most annyi információjuk van, amennyit az édesanyjuktól tudnak, mert én csak annyit beszéltem erről velük, amennyit feltétlenül kellett. Azt hiszem, hogy hosszabb beszélgetésre akkor lesz szükség, ha egy kapcsolat komolyra fordul az életemben, de egyelőre nincs szó ilyesmiről" – mondta Hajdú Péter, akinek Sarka Kata sem könnyíti meg a helyzetét, hiszen Kata nem is olyan rég ismerte el a Facebook-oldalán, hogy Peti megcsalta őt.

Dzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte meg a mulatós Dögös Robithttp://www.life.hu/sztarok/20170123-dzsudzsak-balazs-huszezreseket-adott-a-mulatos-dogos-robinak.htmlAzt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatós sztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját. TV + Sztárok--Minden rendben, Sarka Kata visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170122-sarka-kata-egy-napig-nem-facebookozott.htmlHajdú Péter (még) felesége pénteken tette közzé, hogy egy napra kivonul a Facebookról. Most azonban helyreállt a világ rendje, Kata ugyanis visszatért. TV + Sztárok--Veronai buszbaleset: Geszti Péter is kifejezte részvététhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-geszti-peter-is-kifejezte-reszvetet-a-veronai-buszbaleset-miatt.htmlBorzalmas tragédia érte a Franciaországból hazafelé tartó fiatalokat: buszukat Olaszországban baleset érte. 16 fiatal vesztette életét, akiket az egész ország gyászol. Geszti Péter hallgatással és szívszorító sorokkal emlékezik meg azokról, akik elhunytak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-korozest-adott-ki-a-rendorseg-gomes-martins-ellen.htmlKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA veronai balesetre való tekintett elmaradt A Dal második válogatójahttp://www.life.hu/sztarok/20170121-a-veronai-balesetre-valo-tekintett-elmaradt-a-dal-masodik-valogatoja-mtva.htmlA magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt a közmédia máskor sugározza A Dal 2017 showműsor szombat estére tervezett második válogatóját és a Dal Kulissza című műsort - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-vel. TV + SztárokOrigoMégis sikerült! Ezt tette a család, hogy Klapka György békében nyugodhassonhttp://www.life.hu/sztarok/20170121-megis-teljesult-klapka-gyogy-utolso-kivansaga-anyja-melle-temettek-el.htmlKlapka György azt kívánta, hogy élő cigányzenével kísérjék utolsó utjára, és végső nyughelye az édesanyja mellett legyen. A tegnapi temetés után mindenki azt hitte, hogy családja csak az első kívánságot tudta teljesíetni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.