Joshi Bharat mindenáron meg akarja menteni válságban lévő házasságát

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
megmentés házasság válság Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat házassága több mint 20 év után jutott válságba, de a műsorvezető nem adja fel. Szerinte ő és a felesége építik egymást, ezért nem szabad, hogy vége legyen a kapcsolatuknak. A sztár mindent megtesz azért, hogy rendbe hozza azt, ami elromlott.

Joshi Bharat házassága válságba került. 26 év után egy igazán nagy hullámvölgyben találták magukat, a problémákat még nem sikerült megoldaniuk. A híresztelések ellenére Joshi nem költözött el otthonról, az ünnepeket is a családi házban, a családjával töltötte.

Joshi Bharat meg akarja menteni házasságát Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

"Sosem költöztem el otthonról. Soha! Otthon lakom Gödöllőn, a szomszédok is megmondhatják. Nyilván otthon is karácsonyoztam, pont úgy, ahogy máskor, hiszen el sem jöttem. Ha utánajárnak, látták volna" - árulta el a Borsnak a műsorvezető. Hozzátette, szerinte egy félreértés vezetett ehhez a híreszteléshez. "Több oldalam is van a Facebookon, olyan, ami mindenkinek szól, és olyan is, ami csak a barátoknak. Az egyiken Budapestet írtam be lakhelyül. Innen indult a félreértés, hogy nem otthon lakom" - véli Joshi Bharat. Azt is elmondta, természetes, hogy ennyi idő után van probléma a kapcsolatukban.

"Egy kétéves házasságban még nincsenek hullámvölgyek, de egy huszonvalahány évesben már vannak történetek.

Nem akarok ezekről beszélni, nem lehet. Nyilvánosságra került, az ember próbálja megoldani. Ezek nem félórás viták, nem is félóra alatt jönnek helyre. És abban hiszek, hogy ezt csendben kell magunknak helyrehozni, nem a nyilvánosság előtt. Most még tart ez a folyamat. Dolgozunk rajta.

Szeretném megmenteni a házasságomat"

- mondta a tévés. Elárulta, azoknak nem szabad együtt maradniuk, akik nem építik egymást. Ők azonban igen, ezért tesz meg mindent, hogy megmentse kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.