Kabát Péter szerelme autóbalesetet szenvedett

Forrás: RTL Klub -
sportoló Kabát Péter autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félelmetes perceket élt át Kabát Péter és kedvese, Róka Adrienne, aki autóbalesetet szenvedett tegnap este. 

Kedvese vezette az ETO FC Győr futballistájának autóját, mikor a baleset bekövetkezett. A hölgy szabályosan közlekedett, a másik autós a felelős a történtekért, aki a Szépvölgyi útról kanyarodott a Pusztaszeri útra, de a járműve megcsúszott, ezért áttért a szembejövő sávba, és nekiütközött Kabáték autójának.

A 33 éves nő nagyon megijedt, azonnal telefonált a vőlegényének, hogy elmesélje a történteket.

Róka Adrienne komoly megrázkódtatáson megy keresztül Forrás: RTL Klub

"Sírva mondta el a telefonban, hogy mi történt. Természetesen siettem hozzá, és igyekeztem megnyugtatni. Az a legfontosabb, hogy nem esett nagy baja" - mesélte Péter a Blikknek.

A fiatal nő megütötte magát, a jobb térdét fájlalta, de szerencsére kiderült, hogy komolyabb sérülést nem szenvedett, ezért hazaengedték. Kabát szerint inkább lelki traumákat okoztak a történtek, mint fizikai sérülést.

"A kórházban kiderült, szerencsére nem sérült meg komolyabban, lelkileg persze nagyon megviselte az eset"

Az autót trailerrel kellett elszállítani, azt még egyelőre nem tudni, hogy mekkora a kár.

Időjárás: Hószállingózás és kemény fagy is leszhttp://www.life.hu/news/20170123-idojaras-hoszallingozas-es-fagy-lesz.htmlNem enyhül az időjárás, továbbra is kemény fagyokra, hószállingózásra és ködös időre kell számítanunk. Akár -15 fok is lehet a hőmérséklet. NewsOrigoA barátait megmentő fiú apja: A döccenés után felcsaptak a lángokhttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-tragedia-hos-fiu-mentette-meg-tarsait.htmlMint ismeretes, szombatra virradó éjszaka 16-an vesztették életüket, és több mint húszan sérültek meg a franciaországi sítáborból hazafelé tartó buszon. A járművön összesen 56-an tartózkodtak, hat utas súlyos sérülést szenvedett, közülük három már Magyarországon gyógyul, egy pedig a délelőtti órákban érkezik haza repülővel. News--Letartóztatták a tinilányt, aki megerőszakolt egy férfithttp://www.life.hu/news/20170120-17-eves-lany-eroszakolt-meg-egy-ferfit.htmlKéssel kényszerítette a férfit orális szexre a 17 éves lány. Életfogytig tartó büntetés is lehet belőle. News--Betörőnek nézte és agyonlőtte saját feleségét egy férfi Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20170121-betoronek-nezte-majd-agyonlotte-sajat-feleseget-egy-ferfi-amerikaban.htmlBetörőnek nézte és agyonlőtte saját feleségét egy férfi Észak-Karolinában, az Egyesült Államokban. News--Életveszély: 2 éves kisfiú vezette a motorthttp://www.life.hu/news/20170120-2-eves-kisfiu-motort-vezet.htmlHihetetlen videó került fel a netre, amelyen apa és fia együtt motoroznak. NewsThinkstockSaját alkalmazottja gyilkolta meg a Lambada énekesnőjét, Loalwa Brazthttp://www.life.hu/news/20170120-loalwa-brazt-a-lambada-enekesnojet-alkalmazottja-gyilkolta-meg.htmlEgy szénné égett autóban találták meg a 63 éves Loalwa Braz énekesnő holttestét csütörtökön. Kiderült, hogy a Lambada című slágerről ismert nőt saját alkalmazottja gyilkolta meg, miután nem hagyta, hogy kirabolják. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.