Antal Imre egykori társa, Jenei József szörnyű körülmények között él

Fotó: MTI/Beliczay László -
Jenei József szörnyű körülmény Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint négy évtizeden át vigyázott Antal Imrére Jenei József. Ő volt az, aki az utolsó pillanatban is a színész mellett volt, hogy megvédje őt a csalóktól. Neki azonban senki nem segít: szörnyű körülmények között, egyedül él.

Jenei Józsefet 43 éves barátság kötötte Antal Imréhez. Az utolsó pillanatokat is a színésszel töltötte, Antal Imre emléke a mai napig, minden pillanatát áthatja. Nagyon sokat gondol csaknem 9 éve elvesztett barátjára.

"Nincs olyan nap, perc, hogy ne tenném. Mindig mindenről valamiért eszembe jut"

- mondta Jenei József.

Antal Imre egykori társa szörnyű körülmények között él Fotó: MTI/Beliczay László

A barát azt is elmesélte, hogy gyakran civakodtak egymással, mint a gyerekek, de természetesen nem komoly veszekedésekről volt szó. Jenei József az utolsó pillanatokban is ott volt Antal Imre mellett és megakadályozta, hogy bárki kihasználja, mert próbálkozókból volt bőven. A legjobb barát állítása szerint akadt olyan, aki eltartási szerződést akart kötni Antal Imrével, de Jenei József úgy vélte, csak a házát akarja elvenni, de olyan ismerős is akadt, aki Antal Imre nem létező személyi asszisztensének adta ki magát. "Volt egy hölgy, aki kinevezte magát Antal Imre asszisztensének, nem is tudtam, ki az. Volt olyan barátja, aki azt mondta, hogy kétmillió forint havidíjat ad, csináljanak eltartási szerződést" -sorolta a Mokkában az eseteket a barát, aki mindvégig ott volt Antal Imre mellett, de neki nincs segítsége. Azt a házat, amelyben évekig együtt éltek, elárverezték.

"Egy dohos, vizes, áporodott szagú házba költöztettek, ahova esik be az eső.

Rések vannak az ajtón, és minden penészes egy méter magasságig. A bútorok mind elrohadtak, mert a víz jön fel a padló alól.

Szóval szörnyű körülmények közt élek, ez az igazság,

de erről ne is beszéljünk többet, mert nem érdemes" - részletezte körülményeit Jenei József, aki a jogdíjat örökölte Antal Imre után, de ez nyolc év alatt 20 ezer forintot jelentett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.