Ezt üzente Verstappen Schumachernek

Forma-1 Michael Schumacher Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Schumacher édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, F1-es versenyző akar lenni. Ehhez kapott néhány jó tanácsot Verstappentől.

Max Verstappen mindösszesen 19 éves, de elképesztő könnyedséggel veszi a Forma-1 különféle akadályait. 17 éves kora óta versenyzik, de persze ő sem tud mindig maximálisan teljesíteni.

A fiatal Schumacher hihetetlen tanácsokat kapott Forrás: AFP

Mick Schumacher is az F1-ben szeretné már tudni magát, és ha jól alakulnak a dolgok, akkor talán már nem is kell ehhez olyan sokat várni. Természetesen, a tinit nagyon nyomasztja, hogy édesapja neve miatt mindenkinek hatalmas elvárásai vannak vele szemben, de versenytársa szerint neki ezekkel nem szabad egy percig sem foglalkoznia.

Úgy vélem, Micknek nem kell erre gondolnia, hanem inkább a tapasztalatszerzést tartsa szem előtt, és hogy annyi versenyt nyerjen, amennyit csak lehetséges. Ha ez megtörténik, az ajtók ki fognak nyílni előtte" - írta meg a Formula.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.