Magyar szálloda lett a világ legjobbja

Forrás: ariahotelbudapest.com -
siker Aria Hotel Budapest elismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eredményt ért el egy nemrég nyitott magyar szálloda: a világ legjobbjának választották. 

A világ egyik legismertebb utazási weboldala, a TripAdvisor a felhasználói vélemények és értékelések alapján felállította az elmúlt év ranglistáját.

Nem meglepő, de annál inkább hatalmas örömhír, hogy a legjobbnak választották az Aria Hotel Budapestet. A szálloda 2015-ben nyitotta meg kapuit a Hercegprímás utcában, a Library Hotel Collection legújabb tagjaként.

Aria Hotel Forrás: ariahotelbudapest.com

Természetesen, a szobák ára azért igen csak borsos:

68 ezer forintál kezdődnek / éjszaka.

De megér minden forintot, hiszen egyedülálló dizájn veszi körbe az odaérkezőket: minden szoba egy-egy zenei legenda története köré épült, emellett fantasztikus tetőterasz várja a vendégeket, ahol a High Note SkyBar-nak köszönhetőn Budapest magaslati panorámáját szemlélve ehetünk-ihatunk.

Kilátás az Aria Hotel Budapest tetőteraszáról Forrás: Aria Hotel, DGy/Darabos Gyorgy

Ezeket mondta utoljára Torgyán Józsefhttp://www.life.hu/news/20170124-torgyan-jozsef-utolso-szavai-a-halal-elott.htmlJanuár 22-én, 85 évesen hunyt el Torgyán József. Özvegye elárulta az egykori politikus utolsó szavait. News--Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! egyik főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20170124-meghalt-gorden-kaye-a-hallo-hallo-foszereploje.htmlElhunyt Gorden Kaye brit színész, aki a Halló, halló! című vígjátéksorozat főszereplője volt. A színész hétfőn reggel távozott az élők sorából, 75 éves volt. News--Agyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20170124-forgatas-kozben-meglottek-belehalt-seruleseibe-a-ferfi.htmlForgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe. News--Síliftből egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában: súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/news/20170124-ausztriaban-7-metert-zuhant-egy-magyar-no-egy-siliftbol.htmlKiesett a síliftből és egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában. Összesen 7 métert zuhant, férje ennél szerencsésebb volt. Ő a védőhálóba esett. News--Máris eltávolítják a mécseseket a Szinyei-gimnáziumtól?http://www.life.hu/news/20170123-veronai-busztragedia-el-kel-vinni-a-mecseseket-a-szinyeitol.htmlHétfő délután a Főgáz az MTI-nek megerősítette, hogy gázszivárgást észleltek a fővárosi Szinyei Merse Pál Gimnáziumnál, a péntek éjjel Veronánál balesetet szenvedett magyar busz áldozatainak iskolájánál. News--Ezt üzente Verstappen Schumachernekhttp://www.life.hu/news/20170123-verstappen-tanacsot-adott-mick-schumachernek.htmlMick Schumacher édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, F1-es versenyző akar lenni. Ehhez kapott néhány jó tanácsot Verstappentől. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.