Síliftből egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában: súlyosan megsérült

Forrás: MTI/EPA/EFE/Felipe Trueba -
zuhanás sérülés Ausztria sílift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiesett a síliftből és egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában. Összesen 7 métert zuhant, férje ennél szerencsésebb volt. Ő a védőhálóba esett.

Tapasztalatlan síelő volt a magyar házaspár, ezért történhetett meg a szörnyű baleset az ausztriai Stuhleck sípályán. A 29 éves nő és férje úgy döntöttek, hogy felvonóval mennek vissza a völgybe, de sajnos túl lassúak voltak. Nem tudtak időben kiszállni, a biztonsági korlátot is csak akkor nyitották fel, amikor a felvonó már újra elindult.

Sífelvonóból zuhant ki egy házaspár - Képünk illusztráció Forrás: MTI/EPA/EFE/Felipe Trueba

Sajnos a kezelő sem tudta időben leállítani azt, így a magyar házaspár kiesett. A férj a védőhálóra zuhant, ő szerencsés volt, felesége azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

7 métert zuhant, és egy éppen alatta elhaladó autó szélvédőjének csapódott.

Őt kórházba szállították, mivel többszörös törést szenvedett; meg is operálták - írja a Síelők.hu. Az autó sofőrje a szélvédő szilánkjaitól kisebb sérüléseket szenvedett.

Veronai tragédia: "a diákok többször arra riadtak, hogy a busz rázkódik"http://www.life.hu/news/20170124-veronai-tragedia-a-diakok-tobbszor-arra-riadtak-hogy-a-busz-razkodik.htmlElsőként érkeztek a tizenhat életet és huszonhét sérültet követelő veronai buszbaleset helyszínére az ott élő magyarok, és segítettek, amiben tudtak, amiben lehetett. Egy húsz éve Veronában élő nő, Krisztina mesélt a baleset utáni első órákról. News--Csókgép lesz a jövő intimitása? http://www.life.hu/news/20170123-feltalaltak-az-elso-csokgepet.htmlGondoltad volna, hogy egyszer majd nem kell személyes részvétel ahhoz, hogy csókolózni tudj? Az új találmánynak köszönhetően már ez sem lehetetlen. News--Bezártak egy Hajdú-Bihar megyei gondozóházat, ahol embertelenek voltak a körülményekhttp://www.life.hu/news/20170123-bezartak-egy-hajdu-bihar-megyei-gondozohazat.htmlRengeteg panasz után végre bezárta kapuit az egyik Hajdú-Bihar megyei gondozóház. Az intézetben olyan súlyos hiányosságokat találtak, hogy a bezárás mellett pénzbírságot is szabtak ki. Volt, aki vérmérgezést kapott az otthonban! NewsThinkstock78 évesen tüdőgyulladásban hunyt el Jaki Liebezeit doboshttp://www.life.hu/news/20170123-jaki-liebezeit-dobos-78-evesen-hunyt-el.html78 évesen vesztette életét a legendás zenész, Jaki Liebezeit, aki a Can együttes dobosaként vált világhírűvé. Halálhírét a zenekar Facebook-oldalán közölték, tüdőgyulladás végzett a zenésszel. NewsThinkstockMeztelen edzés- az edző szerint jót tesz a ruha nélküli mozgáshttp://www.life.hu/news/20170123-mostantol-meztelenul-is-lehet-edzeni.htmlAz Egyesült Királyságban egy személyi edző úgy döntött, hogy az óráin nem kell a mozogni vágyóknak ruhát viselniük. Óriási sikert aratott. News--Veronai tragédia: így mesélt egy anya a hős tornatanárrólhttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-buszbeleset-egy-anya-a-hos-tornatanarrol-mesel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, mindkét gyermekét elveszítette a hős a tornatanár, aki többször is visszament, hogy kimentse diákjait az égő buszból. Most egy anyuka további részleteket mesélt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.