Lagzi Lajcsi gyanúba keveredett: Csalás miatt hallgatták ki

Forrás: TV2 Mokka -
kihallgatás Lagzi Lajcsi csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos leégett magtára kapcsán hallgattak ki egy férfit a rendőrök. Lajcsi 135 milliót követel a biztosítótól, ám a társaság tudni szeretné, hogy pontosan hogyan keletkezett a tűz. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2012-ben Lajcsi birtokán kigyulladt egy magtár, amelyre a zenésznek volt érvényes biztosítása, ezért a tároló összértékét, vagyis 135 millió forintot követel a társaságtól.

Az ügyből rendőrségi nyomozás lett csalás gyanúja miatt, amelyet a biztosító indított. Megbízható forrásokból megtudtuk, hogy

Lajcsit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

Lagzi Lajcsi újabb gyanúhelyzetbe keveredett Forrás: TV2 Mokka

„Az ügyben a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. A nyomozás határideje 2017. február 28. napja. Továbbá tájékoztatom, hogy a nyomozás érdekeire tekintettel további kérdésekre nem kívánunk válaszolni" - tudta meg a rendőrség sajtószolgálatától a Bors.

Mindeközben az előadóművész is polgári pert indított a biztosítóval szemben, melynek tárgyalása pont a mai napon, január 25-én lesz. Az ügy egyre bonyolultabb, ugyanis minden résztvevő a másikat gyanúsítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.