Időjárás: ekkortól enyhül majd az idő

Forrás: Oláh Róbert -
enyhülés időjárás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem volt olyan hideg télen, mint idén. Most ráadásul tartósan dermesztő fagyokat kell átvészelnünk, és csak reménykedünk, hogy már nem tart sokáig. Jó hír, hogy a február hozhat némi enyhülést.

A héten még álmodoznunk sem szabad melegebb időjárásról, de a szmogriadó miatt már egy nagyobb szélnek is örülnénk. Ma azonban még egyikre sem nagyon számíthatunk, az északi tájakon némi napsütés enyhíti a szomorkás hangulatot. A hideg azonban marad, a reggel -15 fokkal indult. Csütörtökön szintén felhős lesz az ég, a Dunántúlon tartósan ködös is, délután pedig hószállingózás is előfordulhat.

A Lillafüredi vízesés befagyva Forrás: Oláh Róbert

Pénteken is tartós ködre és párára kell számítanunk. Éjszaka általában -12 és -7 fok között alakul a hőmérséklet, de ÉK-en akár -20 fok is lehet. A hétvégén is marad a fagyos idő, zúzmara és hószállingózás mellett. A Köpönyeg 15 napos előrejelzése szerint azonban februártól már jöhet némi enyhülés, február 3-tól napközben -1 és 0 fok körüli hőmérsékletre kell készülni, ami igazi megváltás lenne az elmúlt időszakban átélt fagyokhoz képest.

Megszólalt Czakó Tibor, a Veronában balesetet szenvedett busz társaságának vezetőjehttp://www.life.hu/news/20170125-czako-tibor-a-veronaban-balesetezett-busz-tarsasaganak-vezetoje.htmlA tragikus veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. A busztársaság vezetője eddig nem tudott megszólalni, de most egy sajtóközleményben válaszol a kérdésekre. Először is részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak és leszögezte, kifogástalan állapotban indult útnak a busz. News--Veronai buszbaleset: jövő hétre tolódhat az áldozatok azonosításahttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-aldozatainak-azonositasa-jovo-hetre-zarulhat-le.htmlA veronai buszbaleset 16 áldozatának azonosítása valószínűleg nem fog a hétvégére befejeződni. Megnehezíti az eljárást a tűz miatti roncsolódás, így valószínűleg csak jövő hétre tudják lezárni az azonosítást. News--Pénzt gyűjtenek az interneten veronai tragédia hős tornatanáránakhttp://www.life.hu/news/20170124-vigh-gyorgynek-a-veronai-tragedia-hos-tornatanaranak-penzt-gyujtenek-az-interneten.htmlAz interneten gyűjtenek pénzt az olasz buszbaleset hős tornatanárának, Vígh Györgynek. A férfi több gyereket is kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit sajnos elveszítette a tragédiában. News--Köszönetét nyilvánította ki Csató Gábor, az OMSZ főigazgatójahttp://www.life.hu/news/20170124-koszonetnyilvanito-levelet-irt-csato-gabor.htmlCsató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója köszönetnyilvánító levelet írt a kollégáinak, és mindenkinek, aki segédkezett a tragédiánál. News--Elhunyt Rózsa György, az FTC birkózójahttp://www.life.hu/news/20170124-elhunyt-rozsa-gyorgy-az-ftc-sportoloja.htmlElhunyt Rózsa György, az FTC fiatal sportolója. NewsThinkstockMagyar szálloda lett a világ legjobbjahttp://www.life.hu/news/20170124-a-vilag-legjobbja-lett-a-magyar-aria-hotel.htmlElképesztő eredményt ért el egy nemrég nyitott magyar szálloda: a világ legjobbjának választották. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.