Kulcsár Edina a busztragédia helyszínéről: "Ott jöttünk el mellette"

Forrás: Marton Szilvia / Origo -
veronai buszbaleset Kulcsár Edina síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és párja, Csuti síelni voltak Franciaországban, de hozzájuk is eljutott a veronai tragédia híre. Visszaútjuk során sajnos közelről is látták a buszbaleset helyszínét, ott haladtak el mellette.

Péntek éjjel történ a borzalmas veronai buszbaleset, melyben 16-an vesztették életüket. Kulcsár Edina és párja, Csuti az elmúlt héten szintén síelni voltak Franciaországban, hozzájuk szombat hajnalban jutott el a tragédia híre.

Kulcsár Edina látta a veronai tragédia helyszínét Forrás: Marton Szilvia / Origo

A pár szombaton indult haza, útjuk pontosan arra vezetett, ahol a borzalmas tragédia történt. Elmentek a baleset helyszíne mellett is. "A hazaút az hosszabb volt.

Pont aznap hajnalban jött a hír a borzalmas buszbalesetről, ráadásul pont ott jöttünk el mellette.

Délután 2-4 körül értünk oda, akkorra már elszállították a buszt is, a takarítási folyamatok zajlottak" - mondta Edina az életmódcsatorna reggeli műsorában.

"Rengeteg ember volt ott, látszottak az égésnyomok is sajnos.

Még este tervezgettük is, hogy elindulunk. Arról beszéltünk, hogy ne aludjunk, hanem jöjjünk haza, legyünk itthon hamarabb. Ha elindultunk volna, akkor lehet, hogy még mi is tudtunk volna segíteni" - tette hozzá Edina párja, Csuti.

Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-meggyilkoltak-michael-jacksont.htmlParis Jackson kitálalta az valóságot, és váltig állítja, édesapját meggyilkolták. TV + Sztárok--Hajléktalan lett a magyar rádiós - Abaházi kis híján feladtahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-abahazi-csaba-radios-az-utcan-aludt.htmlEgy éjszakát az utcán töltött Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM műsorvezetője. A földön aludt mínusz 10 fokban, a célja pedig az volt, hogy így hívja fel a figyelmet azokra, akiknek minden éjjel kint kell aludniuk. TV + SztárokOrigoÚjra az ATV-n korábbi műsorvezetője, Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-az-atv-n-korabbi-musorvezetoje-jaksity-kata.htmlVisszatér a képernyőre Jaksity Kata. A műsorvezető január végétől lesz látható az ATV-n. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huLagzi Lajcsi 135 millióra perli biztosítójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170124-lagzi-lajcsi-135-millios-pert-inditott-biztositoja-ellen.htmlHamarosan bíróság elé áll Lagzi Lajcsi egy 2012-ben leégett maktár ügyében. Hiába volt biztosítása ugyanis, nem kapott kártérítést. Most 135 milliót követel Lajcsi. TV + SztárokOrigoIlyen az élete a börtön után Amy Locane-nek, a Melrose Place sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170123-amy-locane-a-melrose-place-sztarjanak-igy-el-a-borton-utan.htmlRészegen száguldozott az úton a Melrose Place szárja, egy édesanya életét vette el. Három év börtönbüntetésre ítélték, de szabadulása óta nem beszélt a rács mögött eltöltött évekről. Amy Locane először szólalt meg azóta, elmondta, küzd, hogy visszailleszkedjen. TV + Sztárok--Antal Imre egykori társa, Jenei József szörnyű körülmények között élhttp://www.life.hu/sztarok/20170123-rossz-korulmenyek-kozott-el-antal-imre-egykori-tarsa.htmlTöbb mint négy évtizeden át vigyázott Antal Imrére Jenei József. Ő volt az, aki az utolsó pillanatban is a színész mellett volt, hogy megvédje őt a csalóktól. Neki azonban senki nem segít: szörnyű körülmények között, egyedül él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.