Veronai buszbaleset: jövő hétre tolódhat az áldozatok azonosítása

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
veronai buszbaleset azonosítás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veronai buszbaleset 16 áldozatának azonosítása valószínűleg nem fog a hétvégére befejeződni. Megnehezíti az eljárást a tűz miatti roncsolódás, így valószínűleg csak jövő hétre tudják lezárni az azonosítást.

A péntek éjjel történt veronai buszbalesetben 16 ember halt meg, de az áldozatok azonosítása még nem zárult le. Az előzetes információkkal ellentétben valószínűleg nem fog hétvégére befejeződni.

Jövő hétre tolódik a buszbaleset áldozatainak azonosítása Fotó: Csanádi Márton - Origo

Szijjártó Péter az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában adott tájékoztatást a legfrissebb információkról. Elmondta,

a veronai buszbalesetben elhunytak azonosítása és hazaszállítása valószínűleg áthúzódik a jövő hétre.

Az azonosítást nagyon megnehezíti a tűz miatti roncsolódás. A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette, egyelőre még nem lehet tudni, mi okozta a balesetet - írja az MTI.

Köszönetét nyilvánította ki Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója

Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója köszönetnyilvánító levelet írt a kollégáinak, és mindenkinek, aki segédkezett a tragédiánál. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
18 évvel ezelőtt történt a tragikus deutschlandsbergi buszbalesethttp://www.life.hu/news/20170125-18-evvel-ezelott-volt-a-deutschlandsbergi-buszbaleset.htmlTragikus buszbaleset történt péntek éjjel Veronában: 16-an vesztették életüket. 18 évvel ezelőtt egy hasonló tragikus baleset miatt borult feketébe az ország, a deutschlandsbergi buszbalesetben 18-an hunytak el. NewsOrigoPénzt gyűjtenek az interneten veronai tragédia hős tornatanáránakhttp://www.life.hu/news/20170124-vigh-gyorgynek-a-veronai-tragedia-hos-tornatanaranak-penzt-gyujtenek-az-interneten.htmlAz interneten gyűjtenek pénzt az olasz buszbaleset hős tornatanárának, Vígh Györgynek. A férfi több gyereket is kimentett a lángoló buszból, de saját gyermekeit sajnos elveszítette a tragédiában. News--Levélben vesz búcsút a veronai tragédiában elhunyt lányától Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170124-levelben-vesz-bucsut-a-veronai-tragediaban-elhunyt-lanyatol-floratol-laszlo.htmlA Facebookon búcsúzik a veronai buszbalesetben elhunyt lányától, Flórától, Krizsány László nemzetközi sakknagymester. A gyászoló édesapa ugyanitt köszöni meg a rengeteg részvétnyilvánítást, valamit azt, hogy barátai, ismerősei, és egy egész ország osztoznak fájdalmában. Arról ír, talán icipici könnyebbséget jelent, ha leír, felidéz egy emlékképet. A szívszorító posztot a megszületése pillanata óta osztják a gyászolók: nem túlzás azt írni, mindenki együttérez az édesapával, és természetesen minden érintettel. News--Köszönetét nyilvánította ki Csató Gábor, az OMSZ főigazgatójahttp://www.life.hu/news/20170124-koszonetnyilvanito-levelet-irt-csato-gabor.htmlCsató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója köszönetnyilvánító levelet írt a kollégáinak, és mindenkinek, aki segédkezett a tragédiánál. News--Meghalt Gorden Kaye, a Halló, halló! egyik főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20170124-meghalt-gorden-kaye-a-hallo-hallo-foszereploje.htmlElhunyt Gorden Kaye brit színész, aki a Halló, halló! című vígjátéksorozat főszereplője volt. A színész hétfőn reggel távozott az élők sorából, 75 éves volt. News--Síliftből egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában: súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/news/20170124-ausztriaban-7-metert-zuhant-egy-magyar-no-egy-siliftbol.htmlKiesett a síliftből és egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában. Összesen 7 métert zuhant, férje ennél szerencsésebb volt. Ő a védőhálóba esett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.