Ganxsta Zoleet kőkemény rapperként ismertük egészen tavaly őszig, amikor is megmutatta, hogy bizony őt is földre tudják teríteni. Szerelmi bánat gyötörte a rappert.

Döglégy Zoli sajnálatos módon szakított szerelmével. Állítása szerint nem becsülte meg eléggé kedvesét, aki inkább úgy döntött, befejezi a kapcsolatot. A sztárt teljesen földhöz vágta a szakítás, ennek pedig közösségi oldalán is hangot adott. Mindenki aggódott érte, hiszen még sosem láttuk ennyire szomorúnak a szabadszájú zenészt.

A zenész egy darabig minden elkövetett azért, hogy visszakapja egykori kedvesét. Sajnos úgy tűnik, a kapcsolatot nem lehetett helyre hozni,  Zoli viszont nagyon sokat tanult az esetből. Ahogy mondja, újra a régi.

Ganxsta Zolee kikészült: “Azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni”, Ganxsta Zolee, Lakástalkshow, szakításForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Lezártam a múltat, vége. Januártól új emberként nézek a világra. A tavalyi évem óriási csalódás volt, ezért tettem egy fogadalmat, amit életem végéig be is tartok: a magánéletemet a jövőben tabuként kezelem"- ecsetlete a rapper a hot! Magazinnak.

Ezentúl nem engedi közel magához az embereket, csak azokat, akik amúgy is mellette vannak.

"Megvan a baráti köröm, ezen kívül senkivel nem vagyok túl kedves már. Bizalmatlan lettem a világgal szemben, de ez nem bunkóság részemről, egyszerűen nem szerteném, ha ezek után kihasználna bárki"- mesélte a sztár.