Botrány! Exe állítja, gyógyszereire iszik Uma Thurman

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Jaime Amoro -
Uma Thurman mentális betegség alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve pereskedik Uma Thurman és exe a közös gyermekük felügyeleti jogáért. A félig magyar származású üzletember súlyos vádakkal illette legutóbb a színésznőt. Állítja, mentális problémákkal küzd és iszik a gyógyszereire.

Csúnya szakítás lett Uma Thurman és Arpad Busson kapcsolatából. A virágzó románcnak szakítás lett a vége, ezt pedig gyermekük sínyli meg a leginkább. Már két éve pereskednek ugyanis a kis Rosalind felügyeleti jogáért. Egyre inkább elmérgesedik köztük a vita. Férje például nagyon súlyos vádakkal illette a színésznőt: a többi között azzal, hogy iszik és mentálisan labilis.

Mentális problémákkal küzdene Uma? Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Jaime Amoro

Pontosan azzal vádolja a színésznőt, hogy komoly mentális gondokkal küzd, amit nem is ismer el. Emellett azt is állítja, hogy a színésznő depressziójára és álmatlanságára gyógyszereket szed, és ezekre rendszeresen iszik.

Arpad Busson szerint alkalmatlan Uma Thurman az anyaságra,

ám ezeket a vádakat a színésznő tagadja. Az ő ügyvédje csak azt ismerte el, hogy Uma figyelemzavaros hiperaktivitásban szenved, ami bár mentális betegség, még nem teszi alkalmatlanná őt arra, hogy felnevelje gyermekét. Biztos, hogy nem mostanában kerül majd pont ennek az ügynek a végére, a helyzet súlyosságát mutatja, hogy bírói döntés szerint a két szülő nem tartózkodhat egyszerre egy helyiségben gyermekükkel, mert a köztük lévő feszültség károsan hatna a kislányra - írja az International Business Times.

Válótársak: Tamara és Dávid úgy döntöttek, kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-valotarsak-tamara-es-david-kibekulnek.htmlA viharos szakítás és szétköltözés után a Válótársak két szereplője úgy döntött, hogy mégis megpróbálják együtt. Tamara és Dávid kibékültek, kíváncsian várjuk, meddig tart az egyesülés. TV + SztárokOrigoEzért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20170127-tallos-rita-megszolalt-a-magyar-rakellenes-liga-reklamjarol.htmlA Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoLitkai Gergely a Dumaszínházi belső viszályokról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-litkai-gergely-a-dumaszinhazi-osszetuzesekrol-beszelt.htmlSokszínű műsort és előadókat vonultat fel a Dumaszínház, de volt idő, amikor úgy tűnt, a közösségükben nincs minden rendben. Többek között Kormos Anett és Bödőcs Tibor is távozott, ennek okairól Litkai Gergely mesélt. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Robbie Williams verekedésbe keveredett és megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-verekedett-robbie-williams-es-megserult.htmlRobbie Williams felesége tett közzé a sztárról egy fotót, amin jól látható, hogy az énekes megsérült. Robbie szája szakadt fel méghozzá azért, mert verekedésbe keveredett. El sem hinnéd, kivel vagy éppen mivel gyűlt meg a baja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.